Panda
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Panda
MemberTeiste eest ei oska vastata, kuid räägin enda eest. Mõni aeg tagasi küsisin ka ise nõu ja just seetõttu, et soovisin tagasisidet. Kuna fitness.ee oli minu jaoks võõras, siis ei olnud ka süsteem veel selge, kust ja kuidas otsida. Polnud ka kindel, kas üldse siit midagi asjalikku leiab. On ju ka selliseid foorumeid, mida nii aktiivselt ei kasutata või käib “mõttetu mokalaat”. Sealt midagi otsida oleks ajaraiskamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2009 at 10:03 e.l. in reply to: Tarbija24.ee hoiatab: Antibeebipillid takistavad lihaste kasvamist! #192122Panda
MemberKusjuures, sellele küsimusele olen viimasel ajal isegi mõelnud- need ju hormoontabletid või mis. Et kas ja kuidas mõjutavad- takisavad. On ju neid ka erineva nö tugevusega, ühed kangemad kui teised.Hormoontablette on erineva tugevusega ja ka naisterahvaid on erineva taluvusega. Mees, kes kõrvalmõjudesse süveneks ja oma naisest väga hooliks, ei laseks naisel hormoonikaid tarvitada.
Muide, üks kõrvalmõjudest on ka isupuudus – pole tahtmist, pole probleemi, ka rasedus välistatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
Memberkuna toitun tihti, siis olen täheldanud, et vähendab sööste magusa järele elik magusaisu kui sellist pole tekkinudMina söön 4 korda päevas ega pole ka enam meeletut magusaisu pärast süsivesikute koguse kärpimist ning rasva- ja valgukoguse tõstmist
Panda
MemberMulle hakkab järjest rohkem ja rohkem tunduda, et toimiva hormonaalsüsteemiga inimesel on ennast väga raske paksuks süüa.Lugege neid artikleid, väga huvitav, aga suhteliselt väheräägitud teema:
http://wholehealthsource.blogspot.com/2008…-and-sugar.html
http://wholehealthsource.blogspot.com/2008…-kitava_20.html
http://wholehealthsource.blogspot.com/2008…nd-lectins.html
Toimiva hormonaalsüsteemiga – võtmesõna. Siinkohal tuleb mul kahjuks loobuda algatatud teemas kaasarääkimine, kuna mul käsil juba kaheksas aasta arsti poolt määratud hormoonasendusravi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see pole vabandus kaalulangetamisele käega löömiseks. Läbi raskuste tuleb rahulolu
MemberPsüühikat ei ole võimalik üle kavaldada. Kui ise aru ei saa, tuleb targematelt küsida.Olen küsinud, otsinud, uurinud, aga võib-olla pole siis piisavalt targad olnud need allikad. Iseloom nõrk? Jällegi suhteline, sest seda loomu ikka on! Kuidas siis nii saab olla, et on valdkonnad, kus iseloomu on ja kus ei ole?
MemberKaua sa ikka kavaldad – keha pole loll. Mõtlesin pigem oskusi õiget abi küsida, loogiliselt mõelda e. aru saada, miks ja kuidas Sa midagi teed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka sedameelt et kõigepealt aru saada ja seejärel tegutseda. Kuid vahel jääb ainult arusaamisest vajaka. Inimese psüühika on niivõrd keeruline, et mõnikord tuleb see lihtsalt üle kavaldada.
MemberKÕIK ON AJUS KINNI
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seepärast tulebki aju üle kavaldada
MemberMis tekitab nn. enesehävitushooge? Kummaline, ma eile mõtisklesin selle üle ja nüüd siin foorumis sama teema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülaltoodud lihtne selgitus ja soovitused tuleks välja printida ja külmkapi uksele kinnitada ning iga kord kui tuleb tahtmine seda avada, hoolikalt enne lugeda-meelde tuletada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberSee on väärt info, aitäh hehee
MemberMina võtsin odavaima magnex 350 vms, pole mitte midagi muud sees, lisaks võtan veel kalaõli, kalamaksaõli, b vitamiini ja liigesetoitu.Ja toimib? Ise tarvitan samuti eraldi B kompleksi vitamiine (jätkub veel kuuks ajaks) ja kalaõli. Nende hinnad tuleb ka üle vaadata. Ehk leidub midagi sama kvaliteetset odavama hinna juures.
Panda
MemberVõibolla alustad kõrvitsaseemnetest, need väga head. Kakaopulber, min. vesi jne.Kahjuks ei piisa toiduga saadavast magneesiumist. Kõrvitsaseemneid söön meeleldi, väga maitsevad
MemberJa üleüldse, mida teie teete/sööte et terved oleksite?Mina näiteks söön lihtsaid täisväärtuslikke toiduaineid, joon rohelist ja taimeteed, liigun võimalikult palju värskes õhus, panen end soojalt riidesse (+müts, sall, kindad!). Selle tulemusena pole sel talvel kordagi haigusi põdenud, isegi mitte köha-nohu. Ei mäletagi ausalt öeldes, millal viimati haige olin.
MemberPikkus: 175 cm
Kaal: 78 kg (langetamisel)
Vanus: 24 a
Panda
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
H2id asju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. Ma kypsetan ise oma leiva
2. Talunikelt saab maitsvaid kaerahelbeid
3. Igatsugu p2hkeid, 6lisid
4. Veiseliha
5. Valikuliselt juustu (mitte rasva% vaid tehnoloogia j2rgi…)
6. Kana
7. Kala ja kalamarja
8. L6pmatuseni puuvilju ja marju
9. Keefir, v6i
10. Vesi, taimeteed
11. Juurviljad (peet, kaalikas ja porrulauk on minu lemmikud… sibulat v6iks rohkem syya…)
12. Igatsugu looduslikud maitseained
“>13. Munad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma kokku arvutan, siis minu p2evane lihtsuhkrute osakaal on isegi natuke yle normi… Mis ta aga teil tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head organismile ja ka maitsvad, keha tunneb ära, mis õige
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minagi pole nisujahu viimased paar kuud söönud, kodustele vägisi peale ei sunni, seetõttu neile sellest ikka küpsetan vahel. Suhkrut sisaldavat kohupiimakreemi luban endale vaid laupäeval, ülejäänud ajal päevas paar puuvilja rahuldavad mu magusavajaduse. Kaerahelbed on lemmikud, eriti need jämedad, samuti maitseb tatar. Juurviljadest igaühel oma lemmikud, ei saa läbi porgandi, kaalikata, tohutult maitsevad herned, tomat ja brokkoli. Võimalusi, mida süüa, on ju palju, ei ole see suhkur ja nisujahu ainsad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nisujahust saadus gluteen põhjustab ebameeldivaid vaevusi soolestikus, milleks siis meelega endale halba teha!