Panda
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Panda
MemberKiunuvad aga need kes ise laisad ja rumalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see nii kipub olema. Ei maksa sellest end heidutada lasta, kommentaar iseloomustab eelkõige kommenteerijat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes otsib kõiges positiivset, leiab positiivse, kes otsib negatiivset, leiab negatiivse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberKui liha ja piimatooteid koos süüa ei tohi, siis peaks ju loobuma ka nendest Gerbeli kana-kodujuustukotlettidest, mida paljud siin kiidavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga, kõike mõõdukuse piirides
MemberKelle käest te kumbki tellisite siis?Kiivikaselt
Panda
MemberMina ja TLC saime ka suht samad kavad, üks munakollane on vist ainult vahet. Tema kaal erineb minu kaalust pea 7 või enam kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas teil ka näiteks 4 munavalget ilma kollaseta? Jube raiskamine tundub need munakollased prügikasti visata, pärast neid nagunii keegi enam ei söö ju

Kogu kokku (hoia sügavkülmas), küpseta munakollastest kook ning mine külla
Memberma sain ka kunagi copy/paste stiilis kava, ei mingit isiklikku lähenemist?!?Kahju, et sul siis nii läks. Minul on küll vaid positiivne kogemus. Kava oli koostatud täpselt minu vajaduste järgi, arvestatud oli nii kellaaegadega, mis mulle sobivad, treeningu iseloomuga kui ka toitumisharjumustega. Kavaga kaasas oli terve lehekülg soovitusi, selgitusi. Lisaks viisakas märkus, et tagasiside on oodatud ja kui vaja muudatusi teha, siis kokkuleppel on ka see võimalik.
Panda
MemberMina ootasin mõne päeva – esmaspäeval tellisin ja reedel sain kätte. Kannatust, küll see sinuni jõuab
Panda
MemberNuja, aga mul jooga koha pealt teadmised suhteliselt nulli lähedased. Minuarust on neid jooga harjutusi väga palju, missugused neist rühi parandamiseks just head on? Oskad äkki mingisugust artiklit, videot vms jagada?Njah, ma olen rohkem raamatuinimene ja harjutused saanud oma joogaõpetajalt. Internetiotsingutes aitavad Sind kindlasti osavamad siin.

Aga näiteks kõhuli asendis tõsta ülakeha ja hoia mõnda aega, seejärel langeta keha. Tee nii mitu korda järjest, kuni tunned, et aitab. Esialgu hoia käed kõrval, hiljem võid juba kuklale asetada.
See oli vaid üks näide, neid harjutusi on veel mitmeid.
MemberSoovitan rühi parandamiseks joogat.
Panda
MemberSuured tänud teile, sain siit head infot. Hetkel on käsil ka Rein Jalaku raamat “Tervise treening” – samuti väga väärtuslik lugemine.
Panda
MemberKüsimus pole kummaline,hoopis sina,et sa ise neid lehekülgi ei leia.Inimesed on erinevad. Arendan end kyll, aga siiski ei oska veel eriti hästi otsida. Mis teha, kui ei kuulu hea tehnilise taibuga inimeste hulka, kel tuleb nagu iseenesest
Panda
Memberno see kogus on ikka suur kuid tunde(vaimse söögi isu) poolest ma täiesti mõistan sind.(on juhtunud hilisemas minevikus kus olen söönud 10 juustu burgerit umbes tunni aja jooksul ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Pärast selle teema loomist sõin ma veel lisaks juustu,sinihallitus juustu,loomaliha sinki,siis mingit rasvase ribaga sea sinki,majoneesi, a le cog i kalja, ja tegin uue ringi jäätist nii et pidi kaa peaaegu ülesse tulema. und kaa r..isk ei saanud mingi 2 tundi vähkresin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga hommikul tegin jooksu (830 kcal /50 %fat) ja tundsin ennast pärast seda palju paremini. Nüüd võtan siis arvesse oma nälja hooge ja plaanin ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurb, aga tuleb tunnistada, et ka mulle tuttav teema. Ja need enesesüüdistused ja tagantjärgi tarkus… Tekib selline tung süüa palju, imestan, et kuhu see kõik ära mahub? Viimasel ajal olen suutnud seda tungi ohjeldada õige toiduvalikuga ja vältides hundiisu tekkimist. Kui süüa võimalikult naturaalseid toiduaineid, kus ei ole sõltuvust tekitavaid glutamaate jt. lisaaineid ning suhkrut, siis organism ei nõua ka nii palju.
Lisaks veel, et tegelikult on põhjus ju eelkõige emotsionaalne. Toit kompenseerib mingit puudujääki. Minul näiteks tekib see söömistung tavaliselt siis kui tunnen end üksikuna või kui tuleb selline tühjusetunne. Enamasti juhtub see nendel kahenädalastel perioodidel, kui elukaaslase töö iseloomu tõttu üksi olen (õnneks on päeval kõik kontrolli all, sest töö juures ikka ju inimesed ümberringi). Kui ta tagasi, siis on kõik jälle OK, elu ilus ja kaal langeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene on siiski emotsionaalne sotsiaalne olevus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, enesetunnet pärast suurt söömist aitab parandada see, kui palju vett juua ja järgmine päev rohkem liikuda. Järgmisel päeval võiks väiksemaid portsjoneid süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid mina siiski sinu asemel prooviks (ja proovingi) neist sööstudest vabaneda ja võtta hoiak normaalse toitumise suunas.
MemberSorry aga ma ei saa jätta mainimata, et kiireim viis kaalust alla saada on :Must huumor
Panda
MemberSellele olen ka mina mõelnud. Ühtlasi võiks seal olla ka kirjas, et enne kui küsid, otsi.Suht sigrimigri see esileht ka, silm ei erista otsingunuppu. Peale selle, et suurem, võiks olla ka teist värvi, näiteks erkroheline või -kollane.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaksin veel omalt poolt, et otsingulahter ja koht, kus foorumiteemasid kuvatakse, võiksid olla kõrvuti – kompaktsem. Samuti võiks sõna foorum ka olla suurema ja väljapaistvama nupuna, et kutsuks klikkima, sest kui inimesel on juba ees see roosa ülevaatlik leht, kus grupeeritud teemad, siis tekib automaatselt tahtmine ise edasi uurida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
Member5 min otsingut ja saab aru, kas foorumis on midagi huvitavat või ei ole.Polnud veel nii proff foorumites surfaja tookord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberOtsingust otsides leiab päris palju vastuseid küsimustele, aga jah ei viitsita kasutada otsingut.Osa kindlasti ei viitsi, aga teine osa võib-olla ei ole oma otsingute tõhususes kindel. Kui ei ole üldse teemaga kursis, ei tea terminoloogiat ega oska otsida. Leitakse ju seda, mida otsitakse. Küsides minnakse kindla peale välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused