Panda
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Panda
MemberKleebin sulle yhe leivalehekylje pealt juttu…Aitäh, Aile, väga huvitav tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hehee, ma saan aru, et kaerahelbed ei sobi Sulle, aga kas ka kaerakliid?
Mina olen hakanud hommikuti kaerakliidest putru tegema. Mõnikord keedan, teinekord aga valan kliid kaussi, maitsestan meresoolaga ja valan keeva vee peale. Nii kaua kui puder kausis paisub ja tee tõmbab, saab aja kokkuhoiu mõttes samal ajal midagi muud teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberMinu tehtud leib on k6igil k6hu k2ima pannud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt jummala õige, teen ka aeg-ajalt seda naturaalselt kääritatud juuretisega leiba ja iga kord on põhja alt löönud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Millest see tuleneb? On’s tõesti need piimhappebakterid seal juuretises nii võimsad?
Panda
MemberIkka normaalne reedel ja laupäeval ennast pinalisse tõmmata mõni õlu sekka ka nädala sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See EI OLE normaalne!
Panda
MemberMa võin surmkindlalt öelda, et mul on järgmise 365 päeva alkokogus nullilähedane
Panda
MemberMina lõin ka kaks kärbest ühe hoobiga ja olen väga rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberMinu meelest on Jennifer Lopezil ilus keha:
http://11.media.tumblr.com/H8KFEt9O6m2zp39…ebBWNo1_400.jpg
Samuti on väga hea eeskuju treener Kerli Gricevicius:
http://www.spartasport.ee/userfiles/Kellivoistleb.jpg
Panda
MemberTere, Musticas! Selleks, et kaalu langetada, on tarvis kõigepealt toitumine korda saada. See on kõige tähtsam. Esialgu ei olegi vaja kohe jõusaalis rassima hakata või jooksmisega endale liiga teha. Liigutamine on ka muidugi vajalik. Selleks sobivad näiteks kõndimine, rattasõit (nii õues kui ka siseruumis – spordiklubis näiteks), ujumine, kepikõnd, vesiaeroobika vms.
Kui suur Sinu kaal täpsemalt on?
Kui Sa soovid endale personaaltreenerit ning toitumis- ja/või treeningkava, siis saad seda teha näiteks sellel lingil klõpsates
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Samuti julgen soovitada mõnes spordiklubis treeneri poole pöörduda, kuna silmast silma on siiski parem suhelda ja kui keegi Sinuga personaalselt tegeleb, ei teki ka käega löömise tunnet.
Spordiklubi eeliseks on ehk ka see, et seal näed ka teisi oma eesmärgi nimel tegutsemas – hoiab motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti surfa ka fitness.ee lehel, saad siit palju vajalikku informatsiooni ja vastuseid oma küsimustele.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2009 at 12:16 p.l. in reply to: Oti Sepik ja Oti Vormi Leib – saadaval kõikides Prismades! #220144Panda
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti proovin selle leiva ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberSinu sugulased
Panda
MemberOlen seda juba oma viis korda vaadanud ja ikka ei saa küllalt
Panda
MemberSadula toru on muidu ümmargune ja aukudega, kõrgus reguleeritav.
Küsi infi sealt kust ostsidAitäh! See on hea mõte
MemberTreeningvahendi peal on kirjad: BC5450 Magnetic Bike
Selline see sadul on (vabandan halva pildikvaliteedi pärast)
Panda
MemberKui lõpuks uuesti jälle kokku saime, hakkas asi ainult ülesmäge minema, nüüdseks oleme 6 aastat lahutamatud ja minuarust läheb see armastus iga päevaga ainult suuremaks, seda näevad ka teised kõrvalt ja muudkui imestavad, et meil selline suhe. Oleme üksteist päris põhjalikult tundma õppinud, koos läbi käinud igasugusest pasast ja kõige raske kiuste ikka koos õnnelikud olnud. Räägime kõigest nagu parimad sõbrad, kui kakleme siis mitte üle ühe päeva ja mitte kunagi nii tõsiselt, et peaks minema jooksma. Armunud oleme ka muide ikka veel. Ei usu neid, kes ütlevad, et ajaga läheb asi lahjaks- järelikult pole need inimesed kokku loodud või lihtsalt ei oska koos elada.Mina usun ka, et armastus on nagu vein, mis läheb seistes paremaks. Tuleb anda aega selle valmimiseks.
Tikust tõmmatud säde on vaid eeldus hiljem lahvatava lõkkeleegi kõrval…
Panda
MemberKasutasin sinutehtud fotot. Ma loodan, et sa ei ole vastu. Laadisin ta toidutare.ee sse yles. Ilus leib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mul saab selle vastu olla
MemberV2ga tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siit edasi on veel palju erinevate variantide katsetamisv6imalusi.
Teen seda kindlasti, ideid jätkub küllaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused