painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberJrx ju vana MMA guru
painkiller
Member@Daemonium, ma mäletan, et sul oli vist üpris suur ülekaal, aga hetkel räägime me inimesest kes tahab lihtsalt reljeefi. Aga ma usun et sa ütlesid seda irooniaga?!
painkiller
MemberHõbeheik ananassikastmega. Isiklik lemmik.
painkiller
MemberIse soovitaks Glucosamine, ise olen juba pikka aega tarvitanud ja aitab.
painkiller
MemberKuidas veel paremini trenni teha
painkiller
MemberEsiteks on sul kindlasti rasva niipalju, et lihased ei paista välja. Kui tahad kõhulihaseid massiivsemaks siis tee kõhulihase harjutusi suurema raskuse ja väiksema korduste arvuga.
painkiller
MemberVäsimus, nõrkus, trennitahe kadunud, isutus, unetus, rohkem ei tule hetkel meelde.
EDIT:
• Tulemuste langus
• Vähenenud koormustaluvus
• Kiire väsimine
• Pulsisageduse tõus või langus
• Vererõhu tõus või langus
• Unehäired
• Ärevusseisundid
• Emotsionaalne labiilsus
• Apaatia
• Isutus
• Seedehäired
• Peavalud
• Tumedad silmaalused
• Valu, ebamugavustunne südame piirkonnas
painkiller
MemberSoovitaks samuti arsti. Endal oli eelmine nädal vasaku põlvega selline jama, et kükki ei saanud lasta ja jalga keerata, tegi kõvasti valu. Andsin jalale paar päeva puhkust ja läks suurem valu ära. Praegu annab veel kergelt tunda, aga pole enam nii hull.
painkiller
MemberMida küsimust? Valkudest sa kasvadki. Loe ja kasuta otsingut! Sellist asja peaks ikka teadma.
painkiller
MemberSellist kindlat arvu küll pole olemas, sest inimesed on erinevad. (ainevahetus)
painkiller
MemberEi ole küll naine, aga julgeks pakkuda vesiaeroobikat üheks võimaluseks. Seal on väikseim vigastusteoht. Muidugi peab ise vaatama, et ennast väga ei venitaks ja trenniga tagant ei piitsutaks.
painkiller
MemberPoksis on knockout see kui aju saab kõvasti põrutada.
painkiller
MemberEsiteks loe natuke! Teiseks hakka korralikult toituma!
painkiller
MemberToitumine korda ja nad tulevad!
painkiller
MemberSeda ei saa nii arvutada. Peab teadma pikkust, kaalu, kehalist aktiivsust jne. Võta tööriistad-BAV arvuti! Seal saad energiakulu välja arvutada.
AutorPostitused