Skip to main content

painkiller

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 481 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jooksmine peale jalatrenni #116423
    painkiller
    Member

Jooksmine on pigem hea, sest ta “ajab” piimhappe välja ja järgmine päev pole lihased nii valusad. Muidugi ei tasu peale jõusaali veel maratoni otsa joosta!

in reply to: Rinnalihased #116422
    painkiller
    Member

Ikka! Mida rohkem liigud seda parem. Aga ära toitumist unusta, see olulisem isegi.

in reply to: Rinnalihased #116409
    painkiller
    Member

Ise lisaks veel HIITi

in reply to: Jõusali kasulikkus #116408
    painkiller
    Member

Välimus välimuseks, aga kui sa treenid ainult biitsa ja rinda siis varsti hakkavad sind õla ja seljavaegused kimbutama. Ise ei saanud vahel muid lihasgruppe teha kui ainult käsi ja rinda, paar nädalat hiljem hakkasid kurikuulsad õlavalud mis olid tõelislt ebamugavad. Sinu puhul oleks see siis hullem, tööd ei saaks teha.

in reply to: Toitumine rattarallil #116254
    painkiller
    Member

Mingi artikel oli kunagi, kus rääkis, et kaneel aitab omastada ja sünteesida glükoosi. Et kaneel on midagi insuliini sarnast.

in reply to: raskused harjutuste sooritamisel #116147
    painkiller
    Member

Ise soovitaks algajal teha pikki kordusi, kuni 20 kordust seeria. Kui just väga tugev põhi all pole. Muidugi ei tasu üle pingutada trenniga!

in reply to: vaadake üle, saan ma niimoodi kaalust alla #116146
    painkiller
    Member

Mis anaeroobse treeninguga? Uuri HIITi kohta, väga hea programm maha võtmiseks.

in reply to: vaadake üle, saan ma niimoodi kaalust alla #116145
    painkiller
    Member

Rohkem toidukordi, vähemalt 5! Hommikul söö rohkem, nt. puder. Ah parem loe foorumit! Paar teemat ja mõni artikel läbi lugeda ning saad nii palju teadmisi, et aru saada mida sa valesti teed.

in reply to: Kolmeks jaotatud kava #116048
    painkiller
    Member

Ta mõtles et reedel teeb sama mis esmasp., vähemasti mina sain nii aru.

in reply to: Toitumis/treeningkavad & ülekaalulisus #115924
    painkiller
    Member

Muidugi saab siit ka, pead lihtsalt täpsustama mida soovid! Tervise koha pealt on hea nädalas 0,5 kg maha võtta, aga kui kaal on nii suur siis tuleb kindlasti rohkem.

in reply to: kergejõustik #115923
    painkiller
    Member

Ma soovitaks Reco2, sest seal on vajalikke aineid see (nt.naatrium) ja kui on soov kasutada kreatiini siis seda juba eraldi osta.

in reply to: Kaalust allavõtt. #115673
    painkiller
    Member

Kui sul oleks rasvaprotsent 45 siis sa enam ei elaks. Ma pakuks mingi 25… . Aga nagu juba öeldi siis selliste andmete järgi ei saa rasvaprotsenti mõõta!

in reply to: Superseeriad ja antagonistid #115206
    painkiller
    Member

Tavaliselt kasutatakse sellist võttet väiksemal piirkonnal, nt. biitseps ja tiitrseps. Mõte on selles, et veri oleks ühes piirkonnas, antud juhul kätes. Kunagi oli selle kohta siin artikel ja keegi küsis sama asja (rind/selg) aga see laideti maha, kuna ei pidavat olema eriti kasurikas. Enda arvates võiks vahel proovida ka sellist varianti.

in reply to: Lamades suurumine! #115184
    painkiller
    Member

6 seeriat ja 2 kordust. See on JÕUkava.

in reply to: Lamades suurumine! #115181
    painkiller
    Member

Jalg ja selg ühel päeval, raskeks ei lähe? Rind üldse välja jäänud. Pigem võtke endale siit saidilt kava või tellige,, tuleb lihtsam!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 481 total)