Skip to main content

painkiller

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 481 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: küsimusi #119580
    painkiller
    Member

Sest see on uus foorum.

in reply to: Harjutused #117631
    painkiller
    Member

Sul on ju kõvasti varustust. Mis imeriist sul siis puudu on, mis takistab kapiks muutumist?

Asi on pigem psühholoogiline, sest samu harjutusi tehes võib tüdineda. Kui ma jõusaali kohale lähen on väsimus kadunud. Kodus on vaja aga füüsilist tööd teha ja oled väsinud (vb mitte nii füüsiliselt kui psühholoogiliselt), ning enda “käima” saamine pole alati nii lihtne.

in reply to: Harjutused #117611
    painkiller
    Member

Kodus saab ilusti hakkama. Ise juba mõnda aega trenni teinud. Endal on olemas surumispink, kang, reg. hantlid ja paar sangpommi. Kõik lihasgruppid saab läbi võtta. Kavas on peamiselt baasharjutused, va. jalad, sest põlved ei lase teha kükki eriti tihedalt.

Kapiks tõesti ei saa, aga vormi ikka, mis ei tähenda ainult 6-packi.

in reply to: Palju Õnne V.Vähk!! #117525
    painkiller
    Member

Palju õnne!

in reply to: Palju õnne Ott #117471
    painkiller
    Member

Palju õnne ja jaksu!

in reply to: Lõdvestus?? #117417
    painkiller
    Member

Peale trenni venitus; korralik toitumine ja piisav puhkus. Olen üritanud joogat aga pole (vist) mulle.

in reply to: Valkude tarvitamine #117393
    painkiller
    Member

Tee trenni, toitu korralikult ja puhka! Kuu aega on ikka nii vähe, et sul pole vajadust lisanditele.

in reply to: Pärm? #117308
    painkiller
    Member

Pärmis on palju vitamiini (B..)

in reply to: Mida juua jõusaalis ? #117257
    painkiller
    Member

Enamasti vesi.

in reply to: Kumb treeningviis on õige? #117083
    painkiller
    Member

Päris õiget polegi olemas, aga peamislet tehakse seda esimest varianti. Vahel võiks vahelduseks teha ka sinu teist varianti.

in reply to: Eesti jalgpallikoondis #116773
    painkiller
    Member

0:1 Horvaatia kasuks. Lõpus Eesti ründas ikka väga võimsalt, aga kahjuks jäi see värav tulemata.

in reply to: suvel? #116770
    painkiller
    Member

Suvel on isegi kiirem, kuid trenni jaoks leian ikka aega. Nädalas vähemalt 2 trenni ja see jutt, et kuidas te viitsite suvel jõusaalis rassida. No ma ei tea, ma teen trenni sellepärast, et ma tunnen sellest mõnu, muidugi ei viitsiks ma saalis lindil joosta või ratast vändata, ikka õues.

in reply to: kumb parem #116766
    painkiller
    Member

Mina teen kõiki harjutusi sirge kangiga. Kuskil videos ütles keegi proff, et tema teeb sirge kangiga küünarvartekõverdusi sest see treenib käsivarrelihaseid.

EDIT: Jerome Ferguson oli selle mehe nimi ja tegelikult ei saa neid harjutusi võtta nii üheselt. Mõni teeb parema meelega kukla tagant surumist kui rinnalt, aga tähtis on tehnika oskamine ja paljud ei oska seda harjutust korralikult teha, ning tekivad vigastused.

in reply to: kumb parem #116759
    painkiller
    Member

Soovitatakse rinnalt surumist teha. Kukla tagant tehes võid kergemalt vigastuse saada, ise ei tee enam üldse kukla tagant. Muidugi võiks seistes teha, mitte istudes!

painkiller
    Member

Tee jalgadele väike puhkus ja läheb üle.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 481 total)