painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberSa võid seda teha iga paari kuu tagant et nagu shokeerida lihast ja ka siis kui endal läheb asi üksluiseks.
painkiller
Memberseda et teed 3 seeriat ja igas seerias 8 kuni 10 kordust.
painkiller
Membersiis kui pole enam arengut, kuid seda võib põhjustada ka ületreening!
painkiller
Membersee oleks nagu soojenduseks jalgade tõsteteks, lihas enne soojaks ikka.
painkiller
MemberSaun ei aita eriti, kuna lihas koosneb 60% veest. ja ennast pole kuivaks kah mõtet higistada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberValid endale sellised raskused millega jõuad teha 6-12 kordust. Nii teevad enamus kulturiste (nii olen mina vähemalt aru saanud) kuid siingi on ernadeid ja mängu tuleb indviid, oleneb sinust endast, milline treenimisviis paremini sobib.
painkiller
MemberKui tunnine paus siis erilist söömaaega pole mõtet korraladada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga üks sheik ei teeks paha.painkiller
MemberVõta tööriistad>harjutustepank ja sealt kliki kõhu peale! Seal palju häid harjutusi mida on võimalik ka kodus sooritada
painkiller
MemberKui kõht ees siis on sul seal rasva ja et seda kaotada pead sa teegema aeroobset trenni, kõhulihaste harjutusi, ning väga tähtsal kohal on toitumine!jälgi et sa endale suust sisse ainult rasva ja süsivesikuid ei ajaks…
painkiller
MemberAga võibolla tal sis taastuvad lihased nii kiiresti, kuigu see on väga ebausutav… ja kui ongi nii siis pole koormus küllalt suur.
painkiller
MemberAga kas need pole samad harjutused?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parandage mind kui ma eksin!painkiller
MemberMitu kapslit kokku on seal purgi/anumas selle 200 eeku eest?
painkiller
MemberMa olen prikulliga ühel nõul, sest siis saaksid lihased hästi ära puhata. Ja veel oleneb palju inviidist et kas sulle sobib rohkem selline trenn et sa teed ühte lijasgruppi tihti või lased mitu päeva puhata. Hea näide on Vendv kes treenib oma kõhulihaseid väga palju ja mõni teine teeb nädalas ainult korra või kaks. Kava ei oska ei kiita ega kritiseerida, sellega las tegelevad targemad…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberSee oleneb vast ikka inimesest. Mõni on hommikul väga unine aga teine tuleb kell 5 üles ja on täiesti virk ja kraps. Ja lihaseid see ei peaks mõjutama. kuid las mõni targem kh ütleb sõna sekka. Ainult et toitumine peab ilusti korras olema.
Vendv jõudis ette
MemberKoolipäevadel üritan mingi 22:30-23:30 magama minna ja tõusen 7:15. Nädalavahetustel magan hommikuti mingi 10:00 kuid see pole alati kindel, mõnikord kauem ja mõnikord vähem…
-
AutorPostitused