painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberSelle viimase video peale hakkas selg valutama…
painkiller
MemberHäid jõule!
painkiller
MemberKäi nii palju kui tuju ja jaksu on. Muidugi see sõbra maht on liiga suur, aga oleneb sellest mis ta seal teeb. Ma võin ka nädalas 5-6 korda ja 3-4 tundi väljas istuda ja sõpradega jutustada
painkiller
MemberKui sa käid niisama rauda liigutamas siis ei tule sulle tõesti midagi. Kui sa ise ei otsi ja ei loe siis pole mõtet lootagi, et sa midagi teada saad! Loe foorumit ja artikleid!
painkiller
Member4.koht
painkiller
MemberVõta tööriistad-harjutustepank ja sealt valid lihasgrupi.
Esimene harjutus on jalgadele, aga see on põlvedele koormav.
Teine ja kolmas harjutus biitsepsile.
Neljas on kõhule.
painkiller
MemberEndal on jõutõmme seljapäeval ja lisaks teen kergelt biitsa. Olenevalt ajast mõnikord ka triitsa. Mul on üpris liikuv graafik. Jõutõmmet üle 12 korduse eriti ei tee, aga see on selline kerge raskus millega jõuaks mõned korrad veel. Jõutõmbes soovitan suuremaid raskuseid ja vähem kordusi, endal üle 6 korduse raskes seerias ei tule. Asi on nimelt selles, et kui on pikkad kordused siis hakkab tehnika alt vedama ja vigastused on kerged tulema. Muidugi võiksid teha ka pikki seeriaid. Alati jälgi tehnikat, sest minu arvates on jõutõmbes ennast kõige lihtsam ära lõhkuda!
Svung las olla õla- või rinnapäeval.
Kükki võib küll teha pikkemaid seeriad, lööb mõnusalt täis. Alati jälgi tehnikat ja raskusi kasuta vastavalt võimetele! Pole mõtet suuremat raskust kasutada kui on sinu võimed ja teha halvema tehnikaga harjutus, ning suur risk on saada tõsine vigastus, mis tõmbab sinu pikaks ajaks trennist eemale.
Ja sellist ühest korduste ning seeriate arvu ei saa öelda. Ise muudan vastavalt enesetundele. Mõnikord kasutan suuri raskusi ja teen ainult mõne korduselisi seeriaid, aga teine kord teen pikki seeriad. Samamoodi on ka seeriate arvuga.
painkiller
MemberJõutõmme ikka esimeseks, lihtsalt korralikult soojaks enne!
painkiller
MemberPole ammu hüppanud, aga mingi üle 2,50 hüppan kindlasti. Pikkust on ka muidugi palju – 189cm.
painkiller
MemberSee tähendab, et sa ei ole veel oma kasvu täis kasvanud või kasvasid alles täis. Nii üldiselt ei saa öelda, et toitud korralikult. Sa peaksid ära märkima oma valgu, süsivesikute ja rasva osakaalu toidus. Endal sama probleem, et massi ei tule. Mõtlesin et toitun ka korralikult. Tegelikult pole kunagi rämpstoitu söönud, aga sain aru et probleem on väheses toidus. Püüan süüa võimalikult palju ja peamiselt valku ning rasva, sest sv saan nagunii. Mina lisasin enne magama minekut enda menüüsse ühe karbi tuunikala.
painkiller
MemberScott´i pink on selle nimi.
painkiller
MemberValku saad sa küll küllalt, aga kasvamiseks ei piisa ainult valgust. Pead sööma ka süsivesikuid ja rasvu. Parem oleks kui sa need ka ära märgiksid. Piima võid lugeda valgu vajaduse alla. Taimseid valke loetakse mõttetuks. Aga minu teada kahes kohukeses küll 15g valku pole?!
painkiller
MemberVäga kõva tulemus! Enda lemmik harjutus on samuti jõutõmme. Ehk jõuan ka kunagi sinna 300 juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberTahaks kah siis teada, et palju ma peaksin tarbima päevas ning ka mis päevadel?Et pakendi peal on kirjas 3g/päev aga tuttavad jõusaalist rääkinud, et ~10g. Samas pole mul sellist üüratut lihasmassi kah. Ning millal ja millega ma peaksin seda võtma?
Aga palju muidu vadakuvalku peaks päevas võtma? Enne võtsin 25g peale trenni koos viinamarjasuhkruga aga nüüd soovitati 75g päevas, et muidu ei saa normaalses koguses valku kätte.
Võta enne ja peale trenni, ning viinamarja mahlaga. Sellise kombinatsiooniga siis 5g enne ka 5 pärast, kuid nagu eelnevalt öeldud pole nii suurel kogusel eriti mõttet, aga kui raha on siis miks mitte… Aga aitaks ka kui sa võtaksid 5g enne trenni.
Vadakuvalku, ehk siis pulbrit võta ainult peale trenni, nii umbes 30g valku (arvesta ise kui palju sa pulbrit pead võtma), aga muul ajal püüa söögiga kõik kätte saada! 75g on ühe korraga ikka liiga palju!
painkiller
MemberEnne tuleks ikka natuke trenni teha! Proteiini võib veel ligi võtta, et paremini taastuda, aga algajal pole kreatiiniga küll midagi eriti teha.
AutorPostitused