painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberOleneb eesmärgist. Parem kui enam ei sööks võileibu, hommikul ikka putru jne. Ja see sauna jutt on küll loll jutt. Eelmine vastaja (bohemianrhapsody) ütles juba et higistades eritad vett mitte rasva. Et kaalust alla võtta sea toitumine paika ja trenn kh ikka. Ja üle 0,5 kg nädalas ei soovitaks alla võtta!
painkiller
MemberVõileivad unust küll ära, vähemalt ilma võita. Ja saun ei aita alla võtta!
painkiller
MemberNatuke kohvi enne trenni on isegi hea. Siin on artikel mis käsitleb seda teemat. Veini kohta ei oska midagi öelda, aga vein on kasulik seedimisele ja söögiisu suurendab, ning hea külmarohi kaa
Aga Väikses koguses!!!painkiller
MemberPalju palju õnne ja jaksu!
painkiller
MemberAga sa teed ainult rinda ju
tee ikka teisi lihasgruppe kh. Muidu rinnale OK, aga mingi lendamise võiksid äkki sisse panna.painkiller
MemberTööriistad>treeningkavad>meestele
painkiller
MemberTaagotaril on õigus uni on väga tähtis. Peaks magama vähemalt 8 tundi ja magamamineku ja tõusmis ajad enam-vähem ühel ajal, kuskilt lugesin,et see on kh väga tähtis! Mina joon iga hommik teed, saialilletee, pärnaõietee, sidrunitee ja igast poe omasid kah. Ja mina pole kh juba pikemat aega haige olnud.
painkiller
MemberKui nädalas korra siis ületreenigut küll olla ei tohiks! Aga proovi shokeerida lihast. Või muuda kava, asi võib olla kavas kh kui ei toimi edasiminekut.
painkiller
Memberkui pisut raske siis võid teha 8 kordust kh, keegi ei keela.
kui sa teed 3×8-10 siis on see hea, selliste korduste ja seeritaega, aga kui sa oled mõnda aega teinud siis võid teha vahele superseeriad jne. Kas sa mõtlet O.Kiivikase algajate kava? Kui jh siis tee edasi, ikkagi professionaali koostatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui tahad siis võib alati kava muuta, ikka nii et endal parem oleks.painkiller
Memberkui jõuad 60 kg 10x siis tee kui jõuad rokem lisa raskust ja kui sa kaldpingil oled siis proovi kh raskust lisada!
painkiller
MemberOk tänud. ostan endale need praegu.
painkiller
MemberSeda vast pead ise tunnetama kas on pinge liiga suur. Kui on suur siis võta asja rahulikumalt. Kõige hullem et sa võid ületreenigu ohvriks langeda!
painkiller
Memberjrx kui sa mõtlesid mind siis see harjutus käib umbes nii, et lamad põrandal ja siis korraga kergitad keha ja jalgu üles mitte palju, mingi maks. 10cm. ja ainult istmik puutub maad. Ja siis mingi 30 sekundit hoiad nii, tunda on küll kuidas kõhulihased hakkavad surisema.
painkiller
MemberJa kui ma tellin siis on potimaks 59krooni?
painkiller
MemberSelles ongi asi, kuna purk maksab 500 krooni siis 10 korda kasutan ära ja läinud, kuid kui effektiivne see on? Kui ma tahan paar kg juurde saada siis aitab ühest purgist?
-
AutorPostitused