painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberTuttav tegi mitu erinevat koormustesti. Ja siis sõi mingeid looduslike ravimeid.
painkiller
MemberTõesti piir on väike! Aga sa arsti juures oled käinud, võib-olla ta annab sulle mingit rohtu. Mul tuttaval oli südame lihaste põletik, siis ta puhkas korralikult ja nüüd pole eriti midagi viga ainult higisena ei tohi tuult saada!
painkiller
MemberSest nad ei ole loodud hüppama. Kujutaksid sa ette kui elevant hüpaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok see vähe tõenäoline.painkiller
Memberlõuatõmbeid saad imiteerida plokil, aga kätekõverduste juures küll abi ei oska anda, tee kuidagi kergemalt vb sa teed nii puhtalt et sa lihtsalt ei jõua jalgadel teha aga rinnalt surumine tglt võiks küll aidata.
painkiller
Memberevulutsioon on selle põhjustanud!
painkiller
Member@Mr.Y siis oled atleet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberMida väiksem lihas seda kiiremini taastub, aga olen kui intensiivselt sa treenid lihast!
painkiller
MemberKõhtu küll iga päev ei tohiks teha. Iga lihas vajab puhkust ja muidugi kui sa eriti midagi ei tee lihasele siis sa võid ükskõik mis lihast teha iga päev.
painkiller
MemberAga kõik müüjad pole sellised, ja selleks se foorum ongi et abi saada, ning teadmisi kh. Selline on minu arvamus.
painkiller
MemberVõimsalt läks Neumanova eest ikka ära. See oli võimas.
painkiller
MemberPalju õnne minugi poolt!!!
painkiller
Memberkaerahelbe-, neljavilja-, manna-, tatra-, hirsi-, odrajahu-, riisi-, maisihelbed pudrud
painkiller
MemberAga söö hommikuks putru. Kokku tuleb palju süsiveikuid ja rohkem eineid kindlasti(4-
!painkiller
Member@meesi kas sa tead kedagi kes seda on teinud. Olen veel võhik kulturismi teemadel ja võib-olla käib see siia, aga päris eriline asi. Ise küll ei teeks. Jh ja mõttetu on kh see.
painkiller
Memberseda et kui sa sõidad ratast jne… Aga hommikuks võiksid midagi rohkemat panna. Kuidas sa müslit sööd piima, mahla? Õunad sellist värki söö söögikordade vahel kh.
-
AutorPostitused