painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberSul on nagu biitseps ja triitseps ühel päeval, liiga läbi ei võta? Selle võiksid ära muuta. ja siis trrit oleks rinnapäeval ja biits seljapäeval. Aga vaata kuiddas sul endal parem on.
painkiller
MemberSeda on siit foorumitest palju läbi käinud! Aga muidu Jalgade tõstmine rippes, lamades jalgade tõstmine jne…
painkiller
MemberHommikul peab ka sööma!
painkiller
MemberJa see kava ei ole eriti kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui võimalus mine jõusaali või osta endale koju mingi pink koos kangiga.painkiller
MemberAinult nende vahenditega sa eriti muskleid ei saa. Otsi siit foorumist ja sa saad kõik vastused.
painkiller
MemberHead sõbrapäeva!
painkiller
MemberAga sa Proteiin tead kust saaks, sest mul oleks kh vaja. Pingi ostsin ära ja nüüd läheb raskusi ja kangi vaja.
painkiller
MemberSee annab rinnale, nii et tee seda siis rinna päeval. Aga lisaks ta mõjub veel seljale, ning kätele.
painkiller
MemberMinagi mängin võrkpalli, aga rohkem oma lõbuks, treener on küll öelnud et võiks eesti meistrikatele minna aga ei ole tahtnud. Ise olen 15 184cm ja 65kg ja ega pole eriti lihastes küll, kuid nüüd olen asja rohkem käsile võtnud. Ja keskendud isegi hüppevõimele.
painkiller
MemberLeiti südame lihastepõletik.
painkiller
MemberTuttaval oli sama et südamefilm midagi ei näidanud selle pärast tehtigi mitu erinevat testi ja lõpuks saadi põhjus teada.
painkiller
Memberinside14 on õigus minu viga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
Memberja neid on veel vaata tööriistad>harjutustepank! Ja veel on igasuguseid kavasid.
Kodus vast istessi tõusud. Aga vaata jälle harjutuste panka seal saad häid ideid.eriti hea minu meelest:
painkiller
MemberKõike pead sööma, aga õigetes kogustes. Foorumites on ka sellest juttu. Otsi ja loe.
painkiller
Membervot nii pole võimalik vabaneda rasvast et ainult kõhu pealt. Rasv põleb võrdeselt keha pealt ainult et erandiks on “rasvahoidla” meestel kõhu peal ja naistel puusadel ja istmikul.
-
AutorPostitused