painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
Memberma arvan et ta mõtleb näiteks hr.Vähki.
painkiller
MemberJooksmas võid käia iga päev ja jälgi et pulss jääks alla 150 (kuskil siin oli teema ja keegi ütles et laulda ei saa aga rääkida peaks saama) selline tempo. Kõhulihaseid tee nii kuidaas jõuad, et kui oled väsind (lihased valutavad) siis ära tee jne.
painkiller
MemberVanus: 15.a.
Haridus: Kevadel lõpetan 8.kl.
Amet: –
painkiller
MemberJa soojendavad Pedigree, Tanel Padar & Sun ja Bullet for my vallentine (seda ma sain alles enne teada.
painkiller
Membernüüd sain ma küll hea kõhu täie naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pange samamoodi edasi!painkiller
MemberEndal sai pilet ostetud lauppäeval ja enne oli uudistes et 35000 piletit on müüdud.
painkiller
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.
painkiller
MemberSöö putru. Mul oli kah varem et sõin hommikuk võileibu ja paari tunni pärast nälg, alguses oli natuke harjumatu süüa nii palju hommikul, aga nüüd on see kindel et hommikul puder. Neid nii palju sorte et ei jõua 1 nädalaga kõiki ära proovidagi.
painkiller
MemberKui j6udu jaksu siis ikka v6ib.
painkiller
MemberAga siis v6iksid teisi lihaseid kah teha j6usaalis, aga kui kang siis v6id jalgadele kykke teha jne…
painkiller
MemberAga vanalt ronni alustas? ta oli kah juba p2ris vana.(27a.)
painkiller
MemberTavaliselt 4-5 ja pikematel päevadel kuni 7.
painkiller
MemberAga siis võib põhimõtteliselt kasseiini kohupiima vastu vahetada.
painkiller
MemberMadis sa oled õieti aru saanud
painkiller
MemberMul oleks kah üks küsimus. Nimelt et ei mäleta miks on valgupulber parem kui kohupiim, sama palju valku saab ikka. Kas oli asi selles et pulber on töödeldud või midagi?
AutorPostitused