painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberTublid! Aga tahaksin täpsustada natuke ennast. Nimelt palju te puhast lihasmassi juurde võtsite. See pekikamakas ei loe, seda saab ka niisama juurde kui vaja. Ehk siis kuda rasva% ka muutus.Kui mina hakkasin trenni tegema hakkas mul rasvaprotsent isegi langema, vaikselt hakkas 6-packi ülemine osa paistma, aga nüüd olen ma juba massi teinud tükk aega ja ainul ülemised 2 ja osaliseliselt keskmised tulevad pingutades välja. Ma teen massi umbes talveni ja siis hakkan reljeefsust taga ajama, sest hetkel ei ole sellel erilist mõtet
??:”>painkiller
MemberTere! Ei ole veel 3 aastat täis, kohe mitu korda vähem, söömine oli mul enne juba enam-vähem korralik, aga mingi 2 kuud enne treeninguid hakkasin päris korralikult toituma. Päris algul tegin niisama u. 2 nädalat ja siis võtsin siit samalt saidilt algajate kava, ning tegin selle järgi. Kunagi 2 kuud hiljem läks trenn liiga pikaks kuna tegin ühes ternnis kogu keha ja jagasin trenni 2.päevale ,et 1.päeval ülakeha ja 2.kehal alakeha. tegin veel natuke nii ja ikka oli trenn ikka liiga pikk. Siis võtsin siit 3 jaotatud kava, ning kohandasin endale ja selle järgi ma nüüd treeningi. Muidu kõik selline hakkas huvituma juba eelmine aasta aga uuel aastal võtsin ennast kätte ja hakkasin trenni tegama. Ma olen umbes 4,5 kuuga peaagegu 6 kg juurde võtnud, aga tahaks veel vähemalt sama palju juurde saada!
ja oleks peaaegu unustanud, alustasin treeninguid u. nädal peale seda kui sain 15.
painkiller
MemberVõi veel parem innusta neid, hakkavad ka trenni tegema ja saad väga ilusad klassiõed kui juba pole
MemberKas keegi pole puhtalt saanud ja kui nii oleks siis enne tahaks ma tõendeid näha!
Membertekkis üks küsimus. Nimelt et pimesoolega midagi ei juhtuks tuleb tarbida vedeliku või kuidas ma saaksin teha nii, et midagi ei juhtuks nö. ära ei ummistuks.
painkiller
MemberIse treenin kodus ja nädalas korra käin jõusaalis, kuna kodus pole kõiki vajalikke seadmeid ja söögi maksvad vanemad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. toidulisandeid ei kasuta, vähemalt mitte enne sügist.
painkiller
MemberIse teen nii edasi, et nii palju kui aega ja viitsimist on nii palju käin. Kui ikka ilm ilus siis väga ei roni vist kangi alla, aga kui tõmbab sinna siis ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nädalas 2 kangi trenni ikka tahaks teha. Suvel on muu trenn nt. ujumine, rattaga sõitmine ja neid ikka korralikult.painkiller
MemberÕnnitlused!
painkiller
MemberMeeldib endale Soome, aga võidab järsku Norra, ei tea tegelikult õde ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberAga mul on selline asi et kevadel kui juba ilmad soojemad siis ma söön kõvasti vähem ja nii kui sügis tuleb, hakkan kõvasti õgima. nagu karu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberEi ole mingi mürk, aga kui liiga palju siis on halb! Näiteks Iraakis jõi üks sõdur ennast veest surnuks
“>painkiller
MemberAga kas sa edasi ei saaks enda kava nihutada, et pühapäev jääks puhkepäevale ja kui ei ole võimalik siis see midagi eriti hullu kah ei tee. Nii arvan vähemalt mina.
painkiller
MemberÜks oleks Tõstuki oma: “lapsepõlv tuleb meelde”
painkiller
MemberAga mul on selline jama et randmed raksuvad ja väga jubedalt. Täna tegin kõigest 2,5kg hantliga randmele harjutust ja raksusid. Muidu pole tähele pannud, aga kui randmeid keeran siis raksuvad väga kõvasti. Söön nüüd kõvasti sülti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,aga kas praegu lasen randmetel puhata või mingisuguseid harjutusi peaks tegema randmele?painkiller
MemberKui küsida võib, miks sul keelati hommikul trenni tegemine?
-
AutorPostitused