painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberKasutan siis meie MMA proffide materjali. Keri sellel lehel natuke alla ja seal on väga hea ringtreeningu kava. Endal ära proovitud. Team Quest circuit training
Ja muideks päris hea blogi on, ainult viimasel ajal on vähe materjali lisandunud.
painkiller
MemberPiim on nö inimese esimene toit. Ise olen joonud alati piima ja kui keegi ütleb, et ma elan piima joomise pärast mõned aastad vähem siis sel juhul ma joon ikka edasi! Pidevalt tuleb juurde uusi arvamusi kus mingi asi on halb. Ma saan aru kui me räägime mingitest tehislikest toitudest, aga piima on joodud ikka väga pikka aega.
painkiller
MemberKui on mingi tõsine haigus, sel juhul saan ma veel aru. Kui aga asi on ainult enda viitsimise ja tahtmise taga, pole kindlasti kõik korras. Enim aga häirivad need kes vinguvad selle kallal, aga ise ei võta midagi ette.
painkiller
MemberMassilisaja ei aita sind kui sa ei toitu korralikult. Kõige aluseks on toitumine! Sööd rohkem kui kulutad, võtad juurde ja vastupidi. Ma arvan et sellise trenniga väga massi ei saa, kuid hea vormi ikka.
painkiller
MemberKui on väga algaja siis piisab ka väiksest hantlist! Hea oleks kombineerida harjutused hantli ja keharaskusega. Kahjuks jääb mingil ajal sul ainult hantlist väheks ja oleks hea kui läheksid jõusaali. Aga kui on eesmärgiks ainult kergelt vormis olla siis piisab ka keharaskusest!
Edit: Väga hea kui saaksid endale kangi muretseda. Nt. mingi 50kg. Sellega oleks väga ideaalne teha ringtreeningut!
painkiller
MemberJärjekordne Johny Bravo? Kui sa teed tõesti nii, nagu kirjutasid, ma mõtlen lihasgruppide jaotust, siis on halvasti. Jalad on üldse välja jäänud. Ma ei käse sul kohe kükkima hakkata, inimesed on erinevad. Kellel füüsiline, kellel psühholoogiline barjäär ees. Jalad täiesti välja jätta – see on tõsiselt idiootne mõte. Ja selline jutt, et sul on küllalt head jalad või sinu jaoks pole see oluline lihasgrupp – see on Jama! Kas oled ka varem tegelenud jõusaaliga? Kui ei, ja nüüd on suur plaan suveks 6-pack ette saada, on 5-korda nädalas trenni sinu jaoks natuke palju. Loeb muidugi ka intensiivsus! Toitumine oleneneb sinu kehakaalust. Võiksid lisada oma pikkuse ja kaalu. Ainuke asi oleks see, et kommi ei soovitaks eriti süüa. Kui toitud korralikult, siis ei tekigi erilist magusaisu, vähemalt mul mitte.
painkiller
MemberKas just lojaalne olen, kuid külastan seda portaali võimalikult tihti. Pikim vahe on tulnud sisse seoses reisiga, umbes nädal. Kindlasti motiveerib see lehekülg. Muidugi võiks korralikumalt järgida kõiki juhiseid – trenn, toitumine, puhkus. Kuid ilma selle leheta ei teaks ma seda vähestki! Ja tänu sellele lehele saan ma seda vähest vaikselt, kuid järjepidevalt täiendada.
painkiller
MemberKui suudad pulsi sellises vahemikus hoida, siis küll.
painkiller
MemberOlen Jrx-ga täiesti nõus!
painkiller
MemberJa kui jätkad päeva siis ei lähe valgud lihasmassi kasvatamiseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberEi ole küll hr. Vähi, aga… Kiireid tulemusi ei näe sa kuidagi, pead kanantust varuma, kõik tuleb kunagi! Enne trenni söö valku ja süsivesikuid, aga see peab kerge eine olema, et trennis raske poleks. Ideaalis oleks peale trenni valk ja süsikad. Ja peale trenni 1 tund, võiks olla korralik eine.
jaanuar 5, 2008 at 6:08 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #136470painkiller
MemberMa arvan, et sa tahad seda teada…
Ülesarendamine tähendab seda, et sa kasvatad lihast.
Väljaarendamine on siis reljeef.
Ma ei tea kas sa mõtlesid seda nii, aga küsimus, või tegelikult need mõisted on minu jaoks imelikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberVõivad küll! Aga enne tee endale selgeks mille jaoks need on ja kas sul läheb neid vaja! Otsi foorumist ja sa leiad mitmeid sarnaseid teemasid!
jaanuar 3, 2008 at 9:17 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136107painkiller
MemberKui rammumeheks, siis söö roppu moodi! Seal pole lihaste definitsioon tähtis, vaid mass. Muidugi ei tohi seda massi ainult söögist ammutada, vaid ikka lihasmassiga. Enne kui ostad valgu ära, tee endale toitumise põhimõtted selgeks. Korraga pole eriti üle 30g valku mõtet süüa. Püüa iga toidukorraga saada 30 g valku ja piisavalt rasva. Eemale võiks hoida rämpstoidust, kuigi vahepeal võib endale lubada ka seda, nt. kuus kuni 2 korda. Kuna sa oled kasvavas eas siis pole mõttet toitu karta. Söö nii palju kui jaksad!
jaanuar 3, 2008 at 8:44 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136100painkiller
MemberMinu arvates võiksid sa natuke veel ennast harida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sul on mingi kindel põhjus ka, miks sa tahad lisavalku võtta? Tahad suureks saada, paremini taastuda jne…?AutorPostitused