painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberArvesta valgu võtmist umbes nii et 2g valku ühe kilogrammi kohta oma kaalus. Kui juba valk ära ostetud siis pole küll mõtet seda minema visata, kasuta peale trenni. See 1 banaan toidukorras midagi ikka annab juurde aga kuna sa tahad lihast kasvatada, siis on valgud väga tähtsad. Kui sa sööd liiga palju valku siis osa tuleb sul teisest otsast välja ja osa ladestub rasvadeks.
painkiller
MemberIse ei usu samuti sellesse vidinasse, aga tahaks näha, et kuidas see mõjub. Kui ma veel jõutrenni ei teinud ja midagi ei jaganud sellest siis oli mõttes endale osta see, kuid nüüd saan aru et see on lollus! Ja mulle meeldib rohkem rauda kangutada kui diivanil lebotada ja telekat vaadata, ning lihased tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
Membertreeni selga, siis tõmbab õlad tagasi.
painkiller
MemberKama kohta ei oska öelda ei viitsi kapist välja otsida, aga maisihelvestes on palju süsivesikuid, niiet maisihelvestega küll eriti dieeti pole mõtet pidada, vähemalt mina arvan mina. Dieedi ajal on hea süüa näiteks brokkolit sest see teeb täiskõhu tunde, kuid sa pead enda eesmärkide järgi dieeti pidama. Kõige parem oleks ikka üldkaloraazi vähendada.
painkiller
MemberMa arvan, et sa mõtled rööbaspuid
“> . Kui teed enda keharaskusega trenni siis võib vast rohkem teha, aga sa pead ise tunnetama mis keha sulle ütleb. Kui sa tahad jõudu saada siis kunagi soovitas (vist) Jrx, millist trenni teha. Otsi foorumist ala. kodune treening jms. Edu treenimisel!
painkiller
MemberLoe see läbi:
painkiller
Member@enemy, aga mis nendel viga on?
painkiller
MemberAndsin hääle imrele.
Aga kas te seda bännerit vaatasite, kus oli mr.6-pack. See kõht meenutas väga imre oma
“>painkiller
MemberPole küll mingi spetsialist, aga mina soovitaksin seda külgliikumisega stepperit.
painkiller
MemberTee lihtsalt trenni ja söö kõvasti küll sul siis tuleb kaalu kah.
painkiller
MemberNo konsert oli mega! Ainult et puutusin kokku yhe varga ja yhe purjus kakelda tahtva jobuga, aga muidu oli konsert ikka mega ja see rongkaik oli v6imas.
painkiller
MemberBrasiilia.
painkiller
MemberTriitseps annab 2/3 käe suurusest! Et kui tahad suuri käsi siis tee triitsa kah.
painkiller
MemberMõnele meeldib rind ja biits koos, aga mõnele rind ja triits, oleneneb inimesest.
painkiller
MemberAndreaz kas ma tohihiksin teada vana sa oled?
AutorPostitused