painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberÄra söö rämpstoitu üldse! Viimane toidukord võiks olla 2 tundi enne magama minekut. Ja soovitav oleks süüa midagi valgurikast, et keha saaks terve öö toitu, aga süsivesikud väldi!
painkiller
MemberMa ka ootasin, mõtlesin, et magasin maha.
painkiller
MemberKüllap pole sul tehnika paigas!
painkiller
Memberma pakuks kohta nr.2
painkiller
MemberKõik tundus tore! Ainuke asi mida võib-olla muudaks oleks see, et vahetaks selle viimase puuvilja mingi kerge kohupiima/kodujuustu vastu. Kuid kui sul endal hea olla ja kaal langeb siis on hea.
painkiller
MemberKuidas sa kaalu tahad tõsta? Kui lihase arvelt siis hakka jõusaalis käima, ning kui lihtsalt rasva arvelt siis söö kõvasti. Ma usun et sa tahad ikka lihase arvelt tõsta siis mine jõusaali ja räägi treeneriga kui on olemas. Muidugi on siis samal saidil palju informatsiooni. Loe, uuri, tegutse! edu!
painkiller
MemberTänud! Ega ausalt öeldes pole scotti pingil teinud küll eriti ja polegi päris õiget, kuid saan lihtsalt ehitada endale scotti pingi.
to Shoxi. Seda ma tean, et nõksutada ei tohi ja biitsepsi tehes kohe kindlasti ei jõnksuta. Hea on seda vältida kui lähed seljaga vastu seina. ja triitseps on “teisel” pool kätt. Tegelt oli mul lihtsalt küsimus halvasti sõnastatud, aga ma sain vastuse.
painkiller
MemberEndal kah naksusid ja olid valusad, aga siis ma sõin glükosamiini ja naksumist jäi kõvasti vähemaks ning valu kadus kah ära. Nüüd järgmine kuu alustan uue kuuriga.
painkiller
Member7:00 ärkan
7:15 söön, tavliselt puder, vahel müsli.
10:10 mingi paar kohukest (mitte alati)
12:00 soe söök
15:30 söön, mis kätte jääb
17:30 söön, soe toit
20:30 söön, vahel sooja toitu mõnikord niisama näksin, oleneb isust
22:00 kui on isu siis kohupiim, kakao või midagi kergelt
Tavaliselt on selline päev, mõni üksik päev jäävad kell 10:10 ja 22:00 söögid ära ja nädalavahetused vahel on natuke teised, kui peamiselt ikkagi sama ainult, et ärkan nädalavahetustel 9:00. Ja vahel magan nv 11:00, kuid viimasel ajal pole aega olnud.
painkiller
MemberIse ei ole saanud proovida, kuid ega ei usu kah sellisesse vidinasse. Nii palju aega ikka leiad arvatatvasti, et teha kätekõverdusi, kükk üleshüppega, istesse tõusud ja vahel võib-olla isegi jooksmas, rattaga sõitmas käia!
painkiller
Member1-5 jõud
6-12 mass
12-… reljeef
painkiller
MemberTavaliselt tehakse jõudu ja reljeefi eraldi aga midagi annab kindlasti juurde.
painkiller
MemberMina valiksin samuti esimese kava.
painkiller
MemberSelles suhtes on mul vedanud, et ma saan naturaalset piima.
Ja toidu kõrvale piim, vahest väga harva mahla.
painkiller
MemberOn küll tore saada nii palju kaalul juurde, kuid ma arvan et see on rasva arvelt. Parem oleks Kasvõi aeglasemalt juurde võtta. Ma olen selle aasta märtsist juurde sanud mingi 6-8 kg ja kindlasti on lihast kah tulnud.
-
AutorPostitused