Skip to main content

painkiller

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 481 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: ideaalmees #97098
    painkiller
    Member

ma respekteerin nii A.Einsteini ja R.Colemani, kuna mõlemad on rasket tööd teinud et jõuda sinna kuhu on jõudnud. Üks siis mitmekordne Mr.Olympia ja teine relatiivsus teooria “valmistaja”.

in reply to: probleem #96801
    painkiller
    Member

Tee kangiga trenni, küll ühtlaseks tõmbab!

in reply to: Kava #96799
    painkiller
    Member

Ma usun, et sa võid päevad samaks jätte, lihtsalt muuda harjutusi. Siin samas lehel on harjutustepank, vaata sealt.

in reply to: Küsimus! #96920
    painkiller
    Member

Parem tõesti kui mitte midagi! Algul oli endal ka probleeme hommikul söömisega, kuid see on ainult harjutamise asi!

in reply to: Aeroobne #96857
    painkiller
    Member

Aga aeroobset võiksid ikkagi teha! Mul oli suvel samamoodi et mingi 70 tavalistelt, aga kui hakkasin jooksmas käima siis oli jõudu ka parem teha ja nüüd on tavalislt 54-60 pulss.

in reply to: Kõht trimmi #95969
    painkiller
    Member

Mina tegin hüppevõimet nii: Võtsin kangil õlgadele ja siis täiskükkil üles tulles ajasin ennast nii kikivarvule kui võimalik. Raskus ei pea suur olema. NB! Algul võib olla probleeme tasakaaluga

in reply to: kükid #95565
    painkiller
    Member

Mina arvan, et “õige trenn” oleks ikkagi kükid. Kahjuks ise ei saa eriti teha kuna põlvedega on jamad.

in reply to: hüpe ja kreatiin #95327
    painkiller
    Member

Aga milleks siis üldse kreatiin?

in reply to: jõusaal ja jooksmine #95093
    painkiller
    Member

Joosta ikka võib, õigemini peab, sest süda tuleb korras hoida! aga mingit erilist maratoonarit ikka ei tule. Jooksu võid asendada näiteks ratta või ujumise ja kui oled ülekaaluline siis oleks parem mitte joosta. Rikub põlved ära!

in reply to: kickboxer ja jõusaal!? #94790
    painkiller
    Member

Minu meelest nad küll teemat ei rikkunud! (enne sina). See on foorem, ning see koht ongi diskuteerimiseks!

in reply to: Käed #94787
    painkiller
    Member

Ära nõrgemale küll suurema raskusega tee! Sest siis tuleb ületreenitus ja jääb veel rohkem arengust maha!

in reply to: peale trenni extra BigMac?!?! #94786
    painkiller
    Member

Mina võtaks mingi korraliku eine!

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #94562
    painkiller
    Member

Marek Kalmus

in reply to: Massi kava #94365
    painkiller
    Member

Kui sa teed küünarvarte kõverdamisi pealthaardes siis läheb enamus käsivarrele, kui aga althaardes siis biitsepsile.

in reply to: probleem kõhuga #93778
    painkiller
    Member

Ma arvan et tuleks ikkagi mängida süsivesikutega, kuid muidugi ei tohi pingutada ka rasvadega üle!

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 481 total)