painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberKarsklast ja sportlast kes kasutab dopingut nüüd kohe kindlasti võrrelda ei saa! Karsklus on vaba tahe ja see pole keelatud, küll aga on doping keelatud.
painkiller
MemberSee võib vabalt olla geneetikast, aga vaata oma tehnika ka üle!
painkiller
MemberKas keegi siit foorumist on seda Pete Sisco Static Contraction trenni teinud? Lugesin selle trenni kohta, trenn ise küll mulle eriti muljet ei avaldanud, aga lubadused olid suured.
painkiller
MemberMuidu oli kõik hea ja tore, aga mis moodi puutuvad siia raske muusika austajad? Ja miks nad on “targad”, punkarite seas on intelligentseid inimesi (näiteks Villu Tamme)
Veel parem oleks seda küsida igasugu satanistide, punkarite, raske muusika austajate ja igasugu teiste taoliste “tarkade” käest.painkiller
MemberSeda kyll ei saa vist peo lauale serveerida, aga soovitaksin niisama magusaks snackiks mingi ,,tervise” leib, mesi ja kaneel.Tegelikult hea mõte, teed ilusa serveeringu ja asi läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberTee, kui ise tunned, et jõuad. Võid teha üks nädal kergem nädal ja siis raskem e. siis rohkem trenni. Kuid tuleb ise katsetada!
painkiller
MemberEi suitseta ja ei kavtase hakkata kah! Olen isegi proovinud, aga proovimisteks on need jäänud.
painkiller
MemberEndale meeldib bool, kuigi see pole tegelikult just väga tervislik.
painkiller
MemberTavaliselt kuulan pungist metalini, aga põhimõtteliselt kuulan seda mis meeldib!
painkiller
MemberTee kasvõi nädal kaks, et tunnetus kätte saada!
painkiller
MemberIse ei kasuta kretiini, ei näe lihtsalt sellel mõtet, hetkel arenen ilma.
Kui raha jätkub siis kasuta ikka puhkepäevadel kah, sest muidu pole ni hea effekt.
painkiller
MemberKuskil artiklis või foorumis oli, et kui oled juba pikema staaziga siis võib olla 2-3 nädalat puhkust, aga kui oled algaja siis on tagasiminek kiirem.
detsember 5, 2006 at 5:52 e.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97282painkiller
MemberSee tegija staatus tuleks sinult ära v6tta ja algaja omaga asendada, kuna su kysimus oli ikka eriti mööda!!!Ma mõtlesin seda, et kui pea eesmärgiks on jõud, siis ei tehta nii palju isolatsiooni harjutusi! Selle tomsteri näite järgi küsisin ma, kuna kõigil pole eesmärgiks ainult lihased ja nende kontuurid.
detsember 4, 2006 at 9:06 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97270painkiller
MemberAga kui eesmärgiks on jõud?
painkiller
Memberselleks et käte nahka ei hõõruks ja kang ei libiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ise kasutaks randmetugevdustega, aga hetkel pole üldse neid. -
AutorPostitused