painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberToitumine on kõige alus! Aga kuna sa juba jälgid toitumist siis ei saa selle kaela ajada. See 400g võib-olla ükskõik mille arvelt (vesi, söödud toit, lihase juurdekasv) Ainuke asi mida ma soovitaks oleks see, et tee esmaspäeval selg ja lisa biitseps/triitseps, kuidas endale meeldib ja reedel tee rind ja biitseps/triitseps.
painkiller
MemberInimene teab ise arvatavasti kõige paremini, mida ta tahab ja Elkur ütles kohe ära, et tema ei taha jõusaaliga tegeleda!
Elkur kahjuks ei oska öelda ühtegi kohta.
painkiller
MemberKunagi sai sõbraga lepitud, et kumb rohkem kalja järjest ära juua jõuab. Ma jõin natuke üle 2l ja pärast oli ikka väga hull olla. Ainult pikali olingi. Nüüd ei joogi enam kalja
painkiller
MemberIse jälgin põhimõtteliselt ka neid “reegleid”. Ainult püstitõusmist ei “harrasta”.
Tank, huvitav mõttekäik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberNeed on TOIDUlisandid, hakka neid alles siis kasutama kui tunned, et tavatoidust jääb väheks!
painkiller
MemberLexus
painkiller
MemberSeal on mõeldud 6 seeriat, igas seerias 2 kordust. See on JÕUkava.
PS. rind ei ole väike lihas!
painkiller
MemberKas just füüsiliselt, kuid psüühiliselt kindlasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>painkiller
MemberTee baasharjutusi, nendest kõige rohkem kasu, kui pole “aega” jõusaalis käia!
painkiller
MemberIse olen ekto-mesomorfi segu.
painkiller
MemberIse olen söönud bio-glucosamiin (vist kirjutati nii, see oli käsimüügist) ja hea oli kah Glucadol (see retseptiravim)
painkiller
MemberKehatüüpi ikka muuta ei saa. Muidugi oleneb kõik ka vanusest!
painkiller
Membersiin on natuke juttu. http://www.bodybuilding.com/store/teens.htm#16
painkiller
MemberSiis loe siit saidilt totumise kohta, aga kaua sa trenni oled teinud?
painkiller
Memberma arvan et see oleneb ikkagi rohkem treeningstaažist! Kuid on ka selliseid toidulisandeid mida ei soovitata alla 18.a.
AutorPostitused