Skip to main content

painkiller

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 481 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Aidake kava koostamisel. #103954
    painkiller
    Member

Võib ikka teha.

in reply to: Rebestus? #103917
    painkiller
    Member

Täna käisin arsti juures, kes arvas, et kõhusirglihase rebestus on. Ise arvasin sama asja, kuid kartsin et võib olla ka songaväratid kõhusirglihase lateraalse ääre all, või sellise nimetuse leidsin anatoomia atlasest. Kuu aega ei tohi sporti teha, arvatavasti ma nii kaua ei pea vastu, lihtsalt kõhtu ei tee ja muud hakkan mingi 2-3 nädala pärast tegema. Lähen tuleval nädalal ultrahelile, et olla kindel kas see probleem on.

in reply to: Treeningkava #103660
    painkiller
    Member

Seda kas sul on koormus liiga suur, võid ainult Sina öelda! Sa pead oma keha “kuulama”! Kui tunned, et vaja puhata siis puhka. Seisak on arvatavasti sellest, et keha on ära harjunud Sinu rutiiniga. Muuda midagi enda treeningus ja toitumises. Edu edaspidiseks!

in reply to: Ärge kunagi keegi nii tõmmake!!! #103657
    painkiller
    Member

Kui ma ei olnud kangitrenni teinudgi, teadsin, et nii ei tõmmata kohe kindlasti.

in reply to: Viin #103653
    painkiller
    Member

Mina arvan, et äärmused on “halvad”. Karsklane ei joo tilkagi, Vahel harva tilgake veini on pigem kasulik; Taimetoitlane ei söö liha, sellest ei tasu üldse rääkida. jne… Aga päris kapsaks pole muidugi hea juua. Kõigega tuleb piiri osata pidada!

Need on kõigest minu arusaamad ja nende juurde ma jään!

in reply to: Kreatiin #103184
    painkiller
    Member

Sega kokku ja kui tahad, võid panna isegi rohkem vett!

in reply to: Surumise kava #103159
    painkiller
    Member

Jah, kui eesmärgiks on jõud.

in reply to: Biitseps #103152
    painkiller
    Member

Lase keha natuke ette ja siis tee küünarvarte kõverdusi, aga kui seda harjutust teha, võiks võtta väiksema raskuse.

in reply to: Jõusaali kõrvalt #103064
    painkiller
    Member

Veidike võrkpalli ja korvapalli. Talvel püüan suusatada ja suvel sõidan rattaga, ujun ja vahel harva jõuan jooksma ka.

in reply to: Rate.ee #102886
    painkiller
    Member

Flex250 see tabel näitab, et kui palju on suunatud neti.eeśt nendele lehekülgedele.

in reply to: Rate.ee #102884
    painkiller
    Member

Siinne sait on parem. Saab vähemalt teadmisi.

in reply to: Paluks natuke abi! #102879
    painkiller
    Member

Võid kohe jõusaaliga pihta hakkata. Mis siis juhtuma peaks kui lihas rasva all peidus on? Kui tahad rasvast lahti saada, siis tuleb ennekõike toitumine paika panna! Ja ära aeroobset ära unusta, ning rasvapõletuse seisukohalt on parem HIIT.

in reply to: Kaal optimaalseks #102855
    painkiller
    Member

Ära seda kaalunumbrit nii tõsiselt ka võta. Kõige parem oleks ikkagi peeglist vaadata ja arengut jälgida!

in reply to: maitsetu maitsvaks. #102853
    painkiller
    Member

Spordijoogist saad kohe ka süsivesikud, tuleb kasulikum.

in reply to: Kaal optimaalseks #102851
    painkiller
    Member

Aeroobset tehes põletad sa rasva treeningu ajal. Kuid kui teed HIITi (kõrge intensiivsusega interval treening), siis põlevad rasvad ka peale trenni edasi. Pane otsingusse HIIT ja peaksid saama küllaldaselt vastuseid. Ja tee aeroobset ka edasi, ega siis südant tohi ära unustada

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 481 total)