painkiller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
painkiller
MemberVõib ikka teha.
painkiller
MemberTäna käisin arsti juures, kes arvas, et kõhusirglihase rebestus on. Ise arvasin sama asja, kuid kartsin et võib olla ka songaväratid kõhusirglihase lateraalse ääre all, või sellise nimetuse leidsin anatoomia atlasest. Kuu aega ei tohi sporti teha, arvatavasti ma nii kaua ei pea vastu, lihtsalt kõhtu ei tee ja muud hakkan mingi 2-3 nädala pärast tegema. Lähen tuleval nädalal ultrahelile, et olla kindel kas see probleem on.
painkiller
MemberSeda kas sul on koormus liiga suur, võid ainult Sina öelda! Sa pead oma keha “kuulama”! Kui tunned, et vaja puhata siis puhka. Seisak on arvatavasti sellest, et keha on ära harjunud Sinu rutiiniga. Muuda midagi enda treeningus ja toitumises. Edu edaspidiseks!
painkiller
MemberKui ma ei olnud kangitrenni teinudgi, teadsin, et nii ei tõmmata kohe kindlasti.
painkiller
MemberMina arvan, et äärmused on “halvad”. Karsklane ei joo tilkagi, Vahel harva tilgake veini on pigem kasulik; Taimetoitlane ei söö liha, sellest ei tasu üldse rääkida. jne… Aga päris kapsaks pole muidugi hea juua. Kõigega tuleb piiri osata pidada!
Need on kõigest minu arusaamad ja nende juurde ma jään!
painkiller
MemberSega kokku ja kui tahad, võid panna isegi rohkem vett!
painkiller
MemberJah, kui eesmärgiks on jõud.
painkiller
MemberLase keha natuke ette ja siis tee küünarvarte kõverdusi, aga kui seda harjutust teha, võiks võtta väiksema raskuse.
painkiller
MemberVeidike võrkpalli ja korvapalli. Talvel püüan suusatada ja suvel sõidan rattaga, ujun ja vahel harva jõuan jooksma ka.
painkiller
MemberFlex250 see tabel näitab, et kui palju on suunatud neti.eeśt nendele lehekülgedele.
painkiller
MemberSiinne sait on parem. Saab vähemalt teadmisi.
painkiller
MemberVõid kohe jõusaaliga pihta hakkata. Mis siis juhtuma peaks kui lihas rasva all peidus on? Kui tahad rasvast lahti saada, siis tuleb ennekõike toitumine paika panna! Ja ära aeroobset ära unusta, ning rasvapõletuse seisukohalt on parem HIIT.
painkiller
MemberÄra seda kaalunumbrit nii tõsiselt ka võta. Kõige parem oleks ikkagi peeglist vaadata ja arengut jälgida!
painkiller
MemberSpordijoogist saad kohe ka süsivesikud, tuleb kasulikum.
painkiller
MemberAeroobset tehes põletad sa rasva treeningu ajal. Kuid kui teed HIITi (kõrge intensiivsusega interval treening), siis põlevad rasvad ka peale trenni edasi. Pane otsingusse HIIT ja peaksid saama küllaldaselt vastuseid. Ja tee aeroobset ka edasi, ega siis südant tohi ära unustada
AutorPostitused