pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberNo-nii kanafilee keetjad ja kasutajad, rääkige nüüd, mis kanafileed kasutate, millise firma toodang on hea.
Ja võiks ka enamvähem hinna ära mainida?
pacman
MemberIvo: Miks sa nii suur oled?
VV: Sest ma teen trenni.
Ivo: Miks ma nii väike tundun sinu kõrval olevat, ma teen ka ju trenni.
VV: Sa ei ole väike, see on ju kõigest jälle Jokeri nali!
Ivo: Jumal tänatud, ma juba vaatasin, et ei saagi tulevikus võistelda.
pacman
MemberNäääh, ja mina arvasin veel, et võitja valib Ronny.
pacman
MemberVeel seda, et kahjuks olen ka mina juba nakatunud:(
pacman
MemberTeadanne: On avastatud uus inimkonda ohustav viirus!Pildil on kahjuks tegemist linnugripi uue vormiga!
Sõna otseses mõttes vormiga, kuna nakatudes linnugripi uute vormi hakkavad lihased kasvama, nii nagu pildilt näha!
Eestlased hoidke alt, sest nakatudes linnugripi uute vormi võite peagi välja näha selline nagu vasakpoolne mees või selline nagu parempoolne, kes juba aimab, et riided varsti väikseks jäävad ja lihased nad katki rebivad, mistõttu juba mantel peale visatud.
Haigus on eriti ohtlik, kuna pärast nakatumist on on ta suhteliselt pika avaldumisajaga.Esiteks satub nakatunu enesele teadmatagi sõltuvusse jõusaalist.
Vasakul pool olev mees on kõige hullem näide mis nakatunul juhtuda saab, tema nakatus juba aastakümneid tagasi ja kasutab ka keemilisi preparaate, et haigusest jagu saada!
Paremal olev mees keemiast abi ei looda ja tema ootab kuni haigus ise üle läheb!
pacman
MemberVasakul pool on mantlipärija, aga selleks, et võtta Argo troon on tal veel vaja palju tööd teha!
jaanuar 14, 2007 at 12:59 e.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101784pacman
MemberKuidagi kahtlaselt kokkusattumus, et panid nad ka just selliste nimedega nagu SIINVõib ka öelda lihtsalt Järvamaa või Lääne-Virumaa. Vähemalt ma olen nii nimetanud neid ja seda ei ole valeks loetud.
Ja kuidagi kahtlane, et kui neti.ee-sse trükkida eestimaa maakonnad siis just see leht kohe silma torkab, nii-et sealt kohe mugav copyda oli:D?
Tõde tõuseb, vale vajub!
pacman
MemberÕllet ikka saab mõni kord nädalas võetud, reedeti kangemat kah vahest kui miski parem pidu, aga mitte eriti palju!
pacman
MemberMinule annab samuti püramiid parimaid tulemusi, ei kujuta ettegi, et teeksin baasharjutusi ilma püramiidita.
Alustan kohe siis väga kerge raskusega ja pika seerijaga, suurendan raskust ja võtan kordusi vähemaks.
detsember 2, 2006 at 8:10 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #97015pacman
Member15 aastaselt olin umbes 75-80 kilo rasvaprotsent oli päris suur.
hetkel 18 aastasena on kaal väga muutuv sügisel oli 115, hetkel 104 kg rasvaprotsent ikka tunduvalt vähenenud.
pikkus 190 cm ja viimastel aastatel pole juurde visanud.
pacman
MemberVõrumaalt ei hakka ka selle särgi järgi sõitma…Sama lugu:D
pacman
MemberVarasematel aegadel on ikka nii olnud, et kui olen midagi võitnud, siis olen helistanud peakontorisse ja andmed andnud või saatnud e-mailiga ja postikulu ise maksnud.
Aga need dokumendi esitamised jne?
Okei ma saan aru, et see vajalik aga vanadele kasutajatele seda?..
Isik teada, niigunii tuhandete eest kaupa aja jooksul tellitud ja mitmeid kordi nimed läbi käinud.
pacman
MemberKalmus 13
Ott 15
pacman
MemberEi pane tähelegi neid, peaasi, er trenni teevad..
Kuid jah sellised ajavad närvi küll, kes pingi ära plokivad, ise seal mitte midagi tehes ja istudes..olgu nad siis noored või vanad.
Täna näiteks trenni lõpus kui tegin kõhtu kõhumasinal, sellisel kus peal istud, siis seerija vahel tõusin püsti, et väheke sirutada, nii kohe hüppas üks soliidses vanuses naisterahvas pingile, tegi oma üks 10 kordust kerge raskusega ja istus edasi.
Okei ootan siis minut, kaks venitan seni ta ikka istub edasi.
Ega ma ennast segada ei lasknud, sest kõhulihasele väga lihtne teist harjutust leida, kuid ikkagi.
arvestagem ka teistega trennnis.
Üks kümme minutit istus seal ja tegi!
Jaa ja algajatest veel.
Täna keset trenni tuleb üks kutt minu juurde ja hakkab õpetama, et triitsepsile see jumala mõtetu harjutus, et tee parem seda ja seda ja et mis lihaseid sa üldse täna treenid.
Mina siis, et okei õlg ja triits ja astusin minema oma käsikuga tõstet tegema..
Kutt siis jälle, et kuule proovi seda harjutust ja, et õlg triits mõtetu koos, et proovi nagu mina täna, et tee algul biitsa siis rinda, siis selga ja alles siis triitsa..
pacman
MemberCAffe latte isiklik lemmik:)
AutorPostitused