pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberJaa, hea sooritus, eriti Otilt:)
pacman
MemberKalmus- 3
Ott- 2
Imre- 2
Argo- 4
pacman
MemberDietmix: perfect fix!
pacman
MemberDietmix- parem kui seks!
pacman
MemberSöö end vormi!
pacman
MemberColemani vorm on küll väga kehv, tema kindlasti ei võida.. samuti pole väga kiita Jay vorm, kuid Dennis Wolf
on väga heas vormis, hoian põialt temale!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
Memberhttp://www.derma.ee/products.php?bid=6
Minul aitas.
pacman
MemberBodyfitness
1. Eve Olesk
2. Helina Villem
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Fitness
1. Valeria Kozlovskaja
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1. Eiko Rapur
2. Henri Tohver
3. Kristjan-Johannes Konsap
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1. Imre Vähi
2. Argo Vaible
3. Marko Tooming
4. Marko Rits
5. Ivo Pärle
pacman
MemberVõiks ikka emme kõrvale võtta, kui veel kirjtuada ei oska. Jogurt on tugeva t-ga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heeeh, just hakkas uni tulema, aga mõni suutis oma postitusega naerma ajada!
pacman
MemberHea uudis see viimane:)
pacman
MemberVend Vähk palun anna mulle andeks minu solvangud !Eesti kulturism ei ela Sinu kaotust üle !
PS. Kõik, kes lebavad Metsakalmistul olid ka asendamatud !
PS.PS. Vend Vähk palun ära solvu jälle !
Jobu!
Kallis fitness.ee andke mulle endeks see solvag!
PS.PS Ärge mulle jälle hoiatust pange!
On tore v?
Oi mul poogen, plokkige ära, tehke mida tahate, jääte jälle ühest foorumikasutajast ja kliendist ilma.
veebruar 21, 2007 at 8:54 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107172pacman
MemberNõus:)
Kesk maha!
pacman
MemberHuvitav oleks teada, et palju te massaazi eest maksate kah?
Nagu tunnihind või? Lokaalne massaaz on tihtipeale odavam, ise nüüd lähen ka seljale lasen teha:)
pacman
MemberKeskerakonna valides valib Venemaa. Teada, et Keskerakond saab oma raha otse Moskvast. Jumal hoidku meid Keskerakonna eest!
Paras nimi oleks talle Idaerakond rsk..
pacman
MemberVene rahvuslased ründamas vähemusiPeale selle video vaatamist tuleb tõdeda, et venelased elavad Eestis nagu paradiisis võrreldes Venemaal elavate vähemustega.
Päris tõsine värk ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul arvan ma, et siin need just “õnnestunud pärlid” kokku pandud, kus inimesed vastu ei hakka. Okei nendest saan aru, kus ikkagi minnakse 4-5 kesi kallale inimesele, kuid nt seal rongis..
Kaks kolm inimest tulevad ja peksavad, vennad istuvad maas pingil lootes et peksjad lahkuvad.
Ise sellist olukorda nähes liituks kindlasti kannatajaga ja jagast selllistele tõbrastele parajad tohud. Ükskõik millega!
-
AutorPostitused