Skip to main content

pacman

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 445 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: võitlus rauaga #47108
    pacman
    Member

algul tuli kiiresti juurde a nüüd nagu väike pidur peal olex,suht aeglasti kasvab

in reply to: ega see rinna lihasele liig pole?? #47101
    pacman
    Member

70 kg-ga 50 korda mingi 10-ste seerijatega

50 kordaa 10-ste seerijatega?????? 4 korda nädalas on küll üleliiiaaa kax korda nädalas max vast ise küll teen nii aga sa paned 70 kg-ga 50 korda mingi 10-ste seerijatega ja ei jõua 100 ära panna?

in reply to: Valus muhk põlve all #47099
    pacman
    Member

ise ka kukkusin paar kuud tagasi nüüd siiamaani valus muhk põlve peal muidu ei sa arugi et on aga kui toetan siis tunnen valu arvan et ta siis sul miski põrutusest kukkumisest äkki ikka tekkis?ja kaotamine=?ise olen proovinud lahti pole saanud loodan et pika aja peale läheb ära

in reply to: rasvapõletajad #47098
    pacman
    Member

on ikka vaja et kiirendada rasvapõletamist..ma arvan et sobib küll aga nuh sunni oma ema siis vahel jooksma ka tuleb väga kasuks

in reply to: tahaks teada kas mu lamades surumine on norm #47076
    pacman
    Member

jah on küll norm aga samas suht mõtetu küsida selliseid asju 1a trenni ja 85? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka..no otse kümmnesse sealt saad kava ja vist toitumiskava kah tellida..miski 350 oli vist

jõudu!

in reply to: Rasvapõletaja #47023
    pacman
    Member

loogiline et mingi puru ainult ei põleta,väheste kaloritega toit aeroobne trenn jne ja et kiirendada selleks kasutatki puru ju.loogiline et niisama tühja istudes ja seda sisse ajaades pole eriti kasu

in reply to: Proteiinist alergia #46946
    pacman
    Member

no.1 vaevalt sul miskeid punne tuleb

in reply to: Kas korduste või raskuse tõstmine?? #46945
    pacman
    Member

lõpmatuseni ei saagi ju lisada?kunagi tuleb piir kah mida teab tasapisi edasi nihutama ja väheks ajaks sellele pidama jääma

in reply to: Aidake palun #46942
    pacman
    Member

mida si**m vändata seda rohkem sa punnid ju?

polegi eriti hull mõelda kui nii,võtabki kiiremini läbi

in reply to: kuidas on kõige effektiivsem kõhulihast treenida? #46927
    pacman
    Member

ilma aeroobse trennita ei kao pekk kuhugi tee palju tahad kõhtu nuu..aga jooksimine suht palju kaotab seda üleliiast asja:)

in reply to: trenni pikkus #46926
    pacman
    Member

kui alakeha teen siis kuskil 1.5 tundi aga kui ülakeha siis kuskil 2-2pool tundi

in reply to: Rasvapõletaja #46925
    pacman
    Member

aa,oki tänan:)

in reply to: Rasvapõletaja #46889
    pacman
    Member

mul kah siis üx küsimus oleks,ei hakka selle pärast uut teemat tegema aga..

see herc1100g seal kirjutatud tarbimise all et nagu tarbimine pooleks 2 korda päevas?Kui see toiduasendaja siis teisi sõõke ei sõõgi või?

in reply to: Lihas tõmbleb #46888
    pacman
    Member

KÕIGILE, kel lihased tõmblevad:

see on MAGNEESIUMIPUUDUS, lihas on vingelt tööd teinud ja tal jääb seda ainet vajaka, mis põhjustab kontraktsioone. Abi on lihtne: mine apteeki, osta magneesiumitablette ja tarbi vastavalt juhendile. Võib olla kõige odavam ja tavalisem magneesiumipotsik, toimeaine on neis kõigis sama. Umbes nädalase kasutamise järel peaks tõmblused järele andma. Kui aktiivselt trenni ei tee, pole seda vaja võtta, aga kui tuleb trenniperiood, siis kindlasti vajalik. Kuulsin seda profftreenerilt, ja sain ise abi :???:”>

Palju se magneesium ka maksta võib?

in reply to: proteein no1 #46284
    pacman
    Member

aga ma võtan miski 1.5 tundi peale treeningut on se norm?

kuskily lugesin et just siis on kõige kasulikum?

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 445 total)