pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
Memberalgul tuli kiiresti juurde a nüüd nagu väike pidur peal olex,suht aeglasti kasvab
pacman
Member70 kg-ga 50 korda mingi 10-ste seerijatega
50 kordaa 10-ste seerijatega?????? 4 korda nädalas on küll üleliiiaaa kax korda nädalas max vast ise küll teen nii aga sa paned 70 kg-ga 50 korda mingi 10-ste seerijatega ja ei jõua 100 ära panna?
pacman
Memberise ka kukkusin paar kuud tagasi nüüd siiamaani valus muhk põlve peal muidu ei sa arugi et on aga kui toetan siis tunnen valu arvan et ta siis sul miski põrutusest kukkumisest äkki ikka tekkis?ja kaotamine=?ise olen proovinud lahti pole saanud loodan et pika aja peale läheb ära
pacman
Memberon ikka vaja et kiirendada rasvapõletamist..ma arvan et sobib küll aga nuh sunni oma ema siis vahel jooksma ka tuleb väga kasuks
pacman
Memberjah on küll norm aga samas suht mõtetu küsida selliseid asju 1a trenni ja 85? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka..no otse kümmnesse sealt saad kava ja vist toitumiskava kah tellida..miski 350 oli vist
jõudu!
pacman
Memberloogiline et mingi puru ainult ei põleta,väheste kaloritega toit aeroobne trenn jne ja et kiirendada selleks kasutatki puru ju.loogiline et niisama tühja istudes ja seda sisse ajaades pole eriti kasu
pacman
Memberno.1 vaevalt sul miskeid punne tuleb
pacman
Memberlõpmatuseni ei saagi ju lisada?kunagi tuleb piir kah mida teab tasapisi edasi nihutama ja väheks ajaks sellele pidama jääma
pacman
Membermida si**m vändata seda rohkem sa punnid ju?
polegi eriti hull mõelda kui nii,võtabki kiiremini läbi
pacman
Memberilma aeroobse trennita ei kao pekk kuhugi tee palju tahad kõhtu nuu..aga jooksimine suht palju kaotab seda üleliiast asja:)
pacman
Memberkui alakeha teen siis kuskil 1.5 tundi aga kui ülakeha siis kuskil 2-2pool tundi
pacman
Memberaa,oki tänan:)
pacman
Membermul kah siis üx küsimus oleks,ei hakka selle pärast uut teemat tegema aga..
see herc1100g seal kirjutatud tarbimise all et nagu tarbimine pooleks 2 korda päevas?Kui see toiduasendaja siis teisi sõõke ei sõõgi või?
pacman
MemberKÕIGILE, kel lihased tõmblevad:see on MAGNEESIUMIPUUDUS, lihas on vingelt tööd teinud ja tal jääb seda ainet vajaka, mis põhjustab kontraktsioone. Abi on lihtne: mine apteeki, osta magneesiumitablette ja tarbi vastavalt juhendile. Võib olla kõige odavam ja tavalisem magneesiumipotsik, toimeaine on neis kõigis sama. Umbes nädalase kasutamise järel peaks tõmblused järele andma. Kui aktiivselt trenni ei tee, pole seda vaja võtta, aga kui tuleb trenniperiood, siis kindlasti vajalik. Kuulsin seda profftreenerilt, ja sain ise abi
??:”>Palju se magneesium ka maksta võib?
pacman
Memberaga ma võtan miski 1.5 tundi peale treeningut on se norm?
kuskily lugesin et just siis on kõige kasulikum?
AutorPostitused