pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
Membertee ikka järjest
pacman
Memberendal ei tulnud vist eriti juurde
tegelikult soovitus nendele kes kavatsevad suitsetamist maha jätta mis muidugi tõstab nagu teada sõõgiisu tegelikult se polegi nii väga sõõgiisu sa lihtsalt pead koguaeg midagi närima selline rehvleks tuleb,et siis närige nätsu mitte ärge sõõge meeletult:)
pacman
MemberParem väiksema raskusega puhtamalt ja väheke rohkem(8-10),kui suurema raskusega vähem ja ropsakalt:)
pacman
Memberno kui sa just väga kaugel lähimast jõusaalist ei ela saad sa ju kasvõi kord nädalas ikka jõusaali minna ja vaadata seal teiste tegutsemisi ja treenida selliseid lihasgruppe mida sul kodus suht võimatu teha
ja kodus sa ikka saad midagi teha parem ikka kui lihtsalt arvuti taga istuda ja tühja panna!
Edu igatähes!
pacman
MemberEeskuju tulevikuks
pacman
Member(Y) väärt mõte kokkutulek jõusaalis miski üritus ja kõik saax muljeid vahetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu nägemus oleks selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
Memberrasvapõletajat..aeroobset trenni ka palju:)
pacman
Memberteen 2 korda nädalas
pacman
MemberEi oska midagi muud õelda kui vaid väga julm vend!!EI tea kas puhas ka?Kehakuju oli küll väga
pacman
Membertervislik toitumine,mittesuitsetamine
pacman
Member5kg kuuga rinnalt juurde?? see tähendab siis aastas 60kg ja 5 aastaga peax arengut tulema 300 kg??? mõtle väheke
pacman
MemberMakaveli kas oled mõlemat proovinud? lemonit ja no1? kumba rohkem soovitaksid osta?
pacman
Member? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka
loe peale koma
pacman
Memberarvutasin kokku mul tuleb ka nädalakoormuseks vast kõikide erinevate rinnalihaste harjutustega 22 seerijat kokku kõik enamvähem 8-10 kordustega lamades surumine ainult 6-8..
aga kas on siis parem ka ühepäevaga ära teha? liiga ära ei kurna korraga või?pärast ikka midagi muud ka jõuad peale rinna või käid spetsiaalselt ühel päeval rinda tegemas?
pacman
Memberno saavutada..tahax lihaseid ja tahaks ka rohkem tõsta..aga teen ikka teisi harjutusi ka
AutorPostitused