pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberEi saanud eriti kästi aru kas see nn. weight loss programmis on kogu aeg jooksmine s.o 45 min. Kui jah siis algaja kohta on ta liig. Üldiselt ei soovita ma jõutrenni ja aeroonset teha ühel päeval – kindlasti erinevatel. Jooksmine enne jõutrenni ei anna midagi erilist juurde. Jooksmine peale jõutrenni langetab jõutrenni ajal tõusnud vererõhu.Aga mina näiteks jooksen alati enne jõutrenni umbes 15 min.Soojenduse eesmärgiga.Ja annab ikka lihased aajab soojaks juu!
pacman
MemberOleneb mida sa raske trenni all mõtled.Soovitan siiski algul miski algajate kavaga teha mitte kohe võtta kätte ja hakata tegema edasijõudnutele mõeldud treeningkavadega.Algul tahavad su lihased harjumist trenniga(Koormustega)
pacman
MemberWhey lemonit kasutan präegu ise ka alguseks vist parim:)Igatähes ma küll ei tahaks miski sokolaadi maitselist valku igasugu erinevate spordijookidega segada nt articuga,mõteldeski hakkab halb juba.Kuid täpselt ei tea pole ise veel proovinud.
Ise segan lemonit peale trenni erinevate articuga üks nädal ühega teine teisega.Hea iga kord erinev maitse!
pacman
MemberNo aga mina eelistan ikkagi jõusaali,kus ei pea niipalju lolli mängima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberPäris võimsad hantlid peavad olema siis
MemberArvan,et mõeldud on selja lailihast,aga keegi veel teab mingit head lailihase treenimiseks??
pacman
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on olemas raamat kuidas 2 regullitaa hantliga võid savutada kulturisti keaha , suurema tahtmise juures saavutad kõik1Tõsi või:D tahaks ise ka seda raamatud näha..räägi mulle kuidas sa kahe hantliga näiteks jalga treenid?
no mine ja vaata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on täiesti võimalik, sul on lihtsalt loominguliselt mõtlemisest puudus 
kahe hantliga treenid endale kulturisti jalalihased kaa??????
pacman
MemberJulm teema siin käib,aga milleks seda vaja?Pole mõtet teisi maha teha.
To axer:mis kas siis peaks laval olema pusades ja pükstes et keegi midagi ei näeks???
pacman
MemberVäga segane tekst sul!!!!!Järgmine kord kui midagi postitad siis võiks ikkagi õigekirja ka vähekene jälgida.
Loogiline,et kui sa kasutad ja kasutad teed trenni julmalt ja siis pooleni jätad istud ja ennast enam ei liiguta vajuvad su lihased ära.
pacman
MemberNo ikka on jah aastaid,aga välimusest seda ka nähe ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Head lihased nurmsalul:)pacman
MemberJah, kahjuks on see tase nii nagu ta on! Ja mida sa omaltpoolt teed, et see tase tõuseks? Mine töllerda saali ja tee trenni, mitte ära ibise siin, äkki siis saab sinust Schwarz, sest meist seda loota pole.Ülbust on küll viie mehe eest loodan,et jaksu jõusaalis ka nii palju.Igatähes edu!
pacman
MemberLoogiline et lihas
pacman
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on olemas raamat kuidas 2 regullitaa hantliga võid savutada kulturisti keaha , suurema tahtmise juures saavutad kõik1Tõsi või:D tahaks ise ka seda raamatud näha..räägi mulle kuidas sa kahe hantliga näiteks jalga treenid?
pacman
MemberIse kasutasin ka just ühe kg sellist ära.Endal küll miski allergiat ei tekkinud..aga igale inimesele erinev mõju..Tõsi tuleb tunnistada et lõpuks viskas se vannilli maitse nii üle et enam miskit milk proteiini vene oma näha ei taha
MemberIse tellisin just täna ära selle samuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõsi ta on tavaline vadaku proteiin:)No parem ikka kui mitte midagi
-
AutorPostitused