pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
Memberei kujuta ette juua näiteks lemonit arctikuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga jah..maitse asi
Articuga joon koguaeg,ja sai kujuta ette kui hea se on!
pacman
MemberLoogiline et fake!?!
pacman
MemberIse pole küll ühtegi ühejalakükki teinud,kuid kangi ikka kasutan jala treenimisel ikka igatähes hoia selg sirge kükkimise ajal ja hea oleks kui kandade all oleks miski ketas:)
pacman
MemberIrw tollel kokal oli megahämming,kui Ott ütles et ta 6 korda päevas sõõp
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberKas need tulemused max tulemused,või need millega sa seerijaid teed,kui need on max tulememused siis rinda soovitaks sull küll rohkem teha.
pacman
Membertreenitki kätt:P
pacman
MemberVõtad pealehelt artikli: Tuleviku kulturistide galerii on üleval!Ja avad selle teema ja seal on suurelt kirjutatud galerii,vajutad sinna peale ja ongi olemas:)
pacman
MemberJooksmine enne jõutrenni ei anna midagi erilist juurde
Mõtlesin rohkem seda lauset!
pacman
MemberJah jaksu sulle,ära lase end kommentaaridest kõigutada!
pacman
MemberNojah,loomulik,et varsti tuleb ületreenitus tal ja siis bistets:DOled sina jällegi 30kg ees:D
See selleks,aga mõtetu miski kilode pärast maad jagada,et kes on kilo ees ja kilo taga.Loeb ikka lihas,ega kulturismi võistlustel keegi paremat kohta sellepärast ei saa,et ta surub mõnest konkurendist teatud hulk kilosi rohkem!!!
pacman
MemberNo küll ta kunagi välja ka tuleb.
16a,67kg raske ja 90kg rinnalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> VAu tubli:)pacman
MemberPole kunagi teinud peale trenni segan ma ikka articu või mõne muu spordijoogiga,sealt saan süsivesikuid,mida peale trenni taastumiseks vaja on:) aga ega ma ikka ei usu küll et piim kahjulik on.Tugevndab luid jne:)
pacman
MemberEi to miski selline teema oli siin et nt kangi surumine rinnalt. lased rinnale hoidad paar sekudit surud poole peale hoidad paar sekundit surud lõpuni hoiad paar sekundit.
pacman
MemberAga kas keegi on proovinud seda peatustega surumist ja püramiidi koos????
pacman
MemberJärgmine kord kui kuskil linnas pakutakse lettidel odavalt raamatuid siis ma enam mõõda ei kõnni:Dvaatan äkki leiab midagi kulturismi teemalist
-
AutorPostitused