pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberEi pinguta üle.
pacman
Memberma sain kohe aru,et aprill:)
pacman
MemberSee mu postitus ei tähenda muidugi,et ma üldse kangi enam ei kasuta.Mõned harjutused vaja raudselt ka kangiga teha.
pacman
MemberVeab sul siis ma ka usun et on päritut,mõned sõõvad nagu hobused,nii krõpse ja pitsasi jne.Aga kui ise nii sõõks läheks asi küll vist käest ära.
pacman
MemberMehed-rahu rahu see siin foorum ikkagi kus õpetatakse üksteist.Kes teeb seda paremini kes halvemini..
Aga seda,et ise pooldan ka rohkem hantlitega harjutusi.
Sest,minul vähemalt tekib tahtmata selline asi,et ikka aitad tugevama käega nõrgemat ehk siis tõstad tugeva käega rohkem ja vähe eespool nt kasvõi biitsa tehes.Siiani olen ikka kangiga teinud..aga nüüd märkasin,et parem käsi vähe rohkem lihastes kui vasak.Biitsa ümbermõõt ka umbes cm paremal suurem,edaspidi hakkan ka rohkem hantlitele keskenduma,kus seda teha annab:)
pacman
MemberArtic(Y) või see kaalujälgijate vesi.
pacman
Memberja mis praegustel viga on ?No ikka on küll viga võtame näiteks Marek Kalmus.Tal seal all kasutaja,kuigi mees on tipp:)
pacman
MemberMina pakusksin välja “Teadja”
pacman
Member7 korda nädalas-treenid raudselt üle sai pea niimooodi kahte kuudki vastu ja kahe nädalaga ei tule eriti tulemust!
pacman
MemberJah kulutaks küll heameelega nii,et teen julmalt trenni varem mõtlesingi nii,aga jul väsimus on peal,eile trennis olid raskused seerijates kuni 5 kg väiksemad kui tavaliselt,selle kavatsesingi puhkust võtta,ega ma nüüd niisama ka lebotada ei kavatse ülepäeviti kavatsen joosta,siis kodus kõhulihased ja kätekõverdused jne:)on mõtet=?
pacman
MemberÜle ikka ei treeni mõned vennad teevad vaikselt igal õhtul kodus kõhtu,kuid ise teen 4 korda
pacman
Membervaadake:http://politicalhumor.about.com/library/im…dthenandnow.htm
nagu näha on arnold täiesti tavaline vanamehepäss. Kunagi oli tal väga võimas rind, aga nüüd on rinnalihas taandarenenud ja nahk seal koledalt kotti vajunud, aga samas enam-vähem tavaline päss ikkagi.
See seal huumor ma küll kahtlen,et parempoolse pildi peal on Arnold
pacman
MemberALgajate kava pole vist nagu eriti mõeldud 5 korda nädalas tegemiseks.Ja pingem tuleb sul jõusaalist kaalu juurde kui seda allla läheb,sest lihas kaalub rohkem kui pekk.Kaalu langetamiseks tee palju aeroobset käi jooksmas jne.
pacman
MemberScott pink,seistes kangiga küünarvarte kõverdused
pacman
MemberArticuga on vägahea,aga peale trenni ei soovitaks sul piimaga juua(takistab imendumist),parem tarbida süsivesikutega,aga artic ajab ka asja ära:)
-
AutorPostitused