Skip to main content

pacman

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 445 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kõht #51487
    pacman
    Member

Ei pinguta üle.

in reply to: Ronnie Coleman tuleb Eestisse!! #51425
    pacman
    Member

ma sain kohe aru,et aprill:)

in reply to: Lihasmassi kasvatamine #51359
    pacman
    Member

See mu postitus ei tähenda muidugi,et ma üldse kangi enam ei kasuta.Mõned harjutused vaja raudselt ka kangiga teha.

in reply to: Paksus ja geenid.Millised arvamused? #51358
    pacman
    Member

Veab sul siis ma ka usun et on päritut,mõned sõõvad nagu hobused,nii krõpse ja pitsasi jne.Aga kui ise nii sõõks läheks asi küll vist käest ära.

in reply to: Lihasmassi kasvatamine #51356
    pacman
    Member

Mehed-rahu rahu see siin foorum ikkagi kus õpetatakse üksteist.Kes teeb seda paremini kes halvemini..

Aga seda,et ise pooldan ka rohkem hantlitega harjutusi.

Sest,minul vähemalt tekib tahtmata selline asi,et ikka aitad tugevama käega nõrgemat ehk siis tõstad tugeva käega rohkem ja vähe eespool nt kasvõi biitsa tehes.Siiani olen ikka kangiga teinud..aga nüüd märkasin,et parem käsi vähe rohkem lihastes kui vasak.Biitsa ümbermõõt ka umbes cm paremal suurem,edaspidi hakkan ka rohkem hantlitele keskenduma,kus seda teha annab:)

in reply to: Mida juu pärast jooksmist #51235
    pacman
    Member

Artic(Y) või see kaalujälgijate vesi.

in reply to: Uus tiitel #51152
    pacman
    Member

ja mis praegustel viga on ?

No ikka on küll viga võtame näiteks Marek Kalmus.Tal seal all kasutaja,kuigi mees on tipp:)

in reply to: Uus tiitel #51151
    pacman
    Member

Mina pakusksin välja “Teadja”

in reply to: kõht,kõhulihased #50682
    pacman
    Member

7 korda nädalas-treenid raudselt üle sai pea niimooodi kahte kuudki vastu ja kahe nädalaga ei tule eriti tulemust!

in reply to: Puhkus #50629
    pacman
    Member

Jah kulutaks küll heameelega nii,et teen julmalt trenni varem mõtlesingi nii,aga jul väsimus on peal,eile trennis olid raskused seerijates kuni 5 kg väiksemad kui tavaliselt,selle kavatsesingi puhkust võtta,ega ma nüüd niisama ka lebotada ei kavatse ülepäeviti kavatsen joosta,siis kodus kõhulihased ja kätekõverdused jne:)on mõtet=?

in reply to: kõht #50526
    pacman
    Member

Üle ikka ei treeni mõned vennad teevad vaikselt igal õhtul kodus kõhtu,kuid ise teen 4 korda

in reply to: Kulturisti vanadus? #50508
    pacman
    Member

vaadake:

http://politicalhumor.about.com/library/im…dthenandnow.htm

nagu näha on arnold täiesti tavaline vanamehepäss. Kunagi oli tal väga võimas rind, aga nüüd on rinnalihas taandarenenud ja nahk seal koledalt kotti vajunud, aga samas enam-vähem tavaline päss ikkagi.

See seal huumor ma küll kahtlen,et parempoolse pildi peal on Arnold

in reply to: jõusaalis treenimise tihedus kaalu langetamiseks #50358
    pacman
    Member

ALgajate kava pole vist nagu eriti mõeldud 5 korda nädalas tegemiseks.Ja pingem tuleb sul jõusaalist kaalu juurde kui seda allla läheb,sest lihas kaalub rohkem kui pekk.Kaalu langetamiseks tee palju aeroobset käi jooksmas jne.

in reply to: biitsepid #50173
    pacman
    Member

Scott pink,seistes kangiga küünarvarte kõverdused

in reply to: Proteiin #45575
    pacman
    Member

Articuga on vägahea,aga peale trenni ei soovitaks sul piimaga juua(takistab imendumist),parem tarbida süsivesikutega,aga artic ajab ka asja ära:)

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 445 total)