pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberKas ma saan õieti aru,et sa kaks kuud ainult oledki trenni teinud..ja juba kreatiini peal?
Aga jah lihase kasvatamiseks oleks sul lisavalkusi ikka rohkem vaja,ainult kohupiimast ei piisa,soovitaks osta ka miski valgupulbrikese:)
pacman
MemberAlustades uue kavaga,on kõik nii huvitav..aga kuu huljem viskab üle ja siis kuu aega sunnid end tegema…kuni uue kava võtad.Mind küll ei häiri..
Veab sul siis:)
pacman
MemberAlustades uue kavaga,on kõik nii huvitav..aga kuu huljem viskab üle ja siis kuu aega sunnid end tegema…kuni uue kava võtad.
pacman
Memberaeroobset teen niipalju, et enne treeningu algust 10 minti ja lõpetuseks 20 minti. Vaja rasv siis pealt maha sõita.Sellest aeroobsest jääb sulle kindlasti väheks hakka ka mitte jõusaalipäevadel jooksmas käima..miski 30 minutid maksimaalselt ja umbes kolm korda nädalas,kuid kindlasti peaks sul olema nädalasees üks päev,kus sa lihtsalt puhkad
pacman
MemberTüüpiline olukord,paljud tahavad omast arust kõvad mehed olla ja siis panevad 10lg rohkem peale kui nad tegelikult tohiks ja punnitavad nii mis hirmus ise igati tõmmeldes pingi peal jne siis jätavad suured vahed rinna ja kangi vahele.NO sellisest tegemisest kasu ikka mingimääral on aga kindlasti palju palju vähem kui harjutuse korrektsest sooritusest.Aga eks sellisest surumisest igasugu vigastused ja muud hädad tulevadki?
pacman
MemberIse teen pulloveri- harjutust lailihase päeval. Mul see harjutus ei mõjuta rinnalihaseid eriti ja seepärast ma seda rinna päeval ei tee ka. Seda on normaalne teha vähemalt kord kuus, kuid mitte iga nädal.Kord kuus???ise teen küll iga nädal…ehk ütleksid mulle mix siis pole normaalne teha iga nädal?
pacman
MemberNo ega häbeneda midagi ei maksa ega seal jõusaalis nii hull ka pole,on teisigi algajaid juu,aga kodustes tingimustest võid alati kõhulihaseid treenida..vaata harjutustepangast,seal neid palju:)
pacman
MemberKuu aega tagasi mõõtes oli 39cm
pacman
Member2 nädalat praktiliselt ilma valguta..:S mina küll seda paastu ei soovita,se rohkem enesepiinamine..aga jah kui trenni ei viitsi teha ja eesmärk on lihtsalt kaalust alla võtta..siis miks mitte:P
pacman
MemberMinu meelest on rasvu ikkagi liiga palju.Kohupiim on parem igaljuhul;)
pacman
MemberEt rasvast kõhul lahti saada pead sa tegema aeroobset!Pole kasu kui teed lihtsalt kõhulihaseid ja rasv peal,siis ei tule nad sul välja,punni palju tahad.Harjutusi kõhulihastele saad vaadata harjutustepangast!Eks ise näed paremini mida sa kodus teha saad nondest!
pacman
MemberTeised tegijad võikisid Otist eeskuju võtta ja koondada enda ümber ka tulevikukulturistide rühmasid.Amazon reklaamiks ja avadakse hea meelega ka teiste rühmade tegemisi ja pildiseeriaid.
Hästi tehtud on alati parem , kui hästi öeldud !
seda ma räägingi, et tehke minust ka põkk.. ma läheks vabalt mõnda treeningrühma targema juhendaja alla.
pacman
Member4 korda umbes