pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberNo ma oleks 3 korda kõiki käelihaseid teind, aga seal on jaotatud!Sry minu viga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IGatähes jah kolm korda kõiki teha liiga palju..lihas vajab taasutumiseks ja kasvamiseks aega..
pacman
MemberKäsi 3x nädalas on ikka väga palju. Kurnad end liigselt ja kasutegur on lõppkokkuvõttes 0Treeningkavade all edasijõudnute kava jaotatuna neljaks-seal ju kolm korda nädalas kätt?
pacman
MemberEi hakka uut teemat tegema.olen nüüd aasta otsa lihasmassi kasvatanud ja mõtlesin, et peax hakkama nüüd reljeefsust tegema.
Praegune kava on selline:
1.Päev
Surumine lamades 4×6- 10
Hantlitega surumine kaldpinnal 3×8- 10
Lendamine lamades 3 x1 0- 12
Surumine kaldpinnal (pea alaspidi) 3×8- 10
Bullover (hantliga) 3×15
küünarvarte sirutamine, lamades kangiga 3 x 6 – 10
Triitsepsile kätekõverdused, jalag pingil 3 x8- 10
Ettekallutatult triitsepsile 3 x 10-12
2.PÄEV.
Istudes surumine (hantliga) 3×6- 10
Laia haardega lõua alla tõmbed 3×8-10
Lendamine (ETTE) 3×8- 10
Lendamine (KÜLGEDELE) istudes 3×8- 10
Lendamine (ettekallutatult. 3 x 8 – 10
Biitseps seistes kangiga 3 x 8 – 10
küünarvarte kõverdamine istudes hantlitega 3×8-10
biitseps kontsentreeritult hantliga 3 x 10 – 12
3.PAEV
lõuatõmbed kuklataha 3 x 6 – 8
tõmbed blokil, kukla taha (ülalt alla) 3×6-10
kangiga vastu kõhtu ettekallutatult 3×8-10
(ettekallutatult hantliga 3 x 8 – 10)
(Plokil tõmted 3×10-12) ‘valine sulgudes olevate harjutuste vahel, mida parasjagu teha saab
Trapets 3 x 8- 10
Jõutõmme 4×8- 10
Väljaasted 3 x 8-10
Säärte sirutused ette istudes trenazööril 3 x 10 – 12
Säärtele, istudes trenazööril põialetõus 3×8-10
+ kõht iga trennipäev
Milliseid harjutusi soovitate mis teevad reljeefsust, või peaks muutma lihtsalt korduste arvu?
ettepanekud on teretulnud:D
Mees treeni jalga ka!!!Muidu on kogu su keha proportsioonist väljas:P
pacman
Memberkas kulturism on elule ohtlik
??:”> ? kui tahad ikka väga kõvaks teglaseks saada N:Colemani suguseksNii ja naa.Kõige rohkem võivad saada kannatada neerud,maks ja süda.Aga samuti liigesed saavad ülemäärase koormuse,mis võib tunda anda vanaduses.
Aga ikka ja ikka mõtlen,et peaks äkki neid tablette sööma mis neid liigeseid pidid ravima?
MIs arvate muidu nendest?Kas on mõtet?
pacman
MemberTere!Leidsin siit kaks erinevat naistele mõeldud treeningkava-kas ma peaksin siis tegema näiteks 3 korda nädalas ja kordamööda mõlema kava järgi või ainult ühte kava järgima nädala lõikes või kuidas see asi käib…
??:”> aitähh kes viitsib aidataÜhte kava umbes kaks kuni kaks pool kuud ja siis valida endale miski teine kava!
pacman
Membera keegi ei saa öelda, kuidas ma peaksin kordusi tegema, et saavutada head tulemust nüüd kahe nädalaga ~ ?Tee palju tahad,kahe nädalaga sa ei saavuta ikkagi midagi!Saavutused nõuavad järjepidavat trenni!
pacman
MemberJälle üks paljurinnaltsuruteteema.
??:”> vaata väheke foorumis ringi ja näed,et neid teemasi rohkem kui üks!pacman
MemberIrwww hea küsimus sul:D
pane otsingusse legendaarne ja leiad neid arnoldi jutte nii et vähe!Sealt saad oma esimesele poolele vastuse,teist mõtle ise:Dmida ta siis kasutas ja mida ei:P
pacman
Memberjah tundub,et variante on tuleb siis ennem vaadata ja korralikult moelda…aga tänud neile kes vastata viitsisid
pacman
Membersa pacman oled ise imelik,niisama ei ole mötet saalis käiia,eesmärgid peavad olema körged,see muidu ajaraiskamine
??:”>Vöi,et imelik olen jah..
Kuule mees,kust sa tead millised mu eesmärgid on..äkki on mu eesmärk end vormis hoida,mitte kulturistiks saada..
pacman
MemberNojah aga rinnaga läheb kehvaks,kuna hantlid on suhteliselt kerged.
3 korda 50 seerijatest väikse raskusega ka kasu on?
pacman
MemberSa pökk1 oled täitsa imelik vend,ma arvan,et eestis olex paar jõusaali ainult kui su mõtlemisega vendu oleks rohkem..
Aga muidu aitab aeroobne,ise teen kuskil või vähemalt üritan teha 4 korda nädalas ja mitte eriti üle poole tunni..
pacman
MemberKusjuures foorumis oli kunagi teema ka nende pauside kohta seerijate vahel,kes tahab võib sealt vaadata:)
pacman
MemberHmm 5 minutid on minu arust liiga pikk aeg.
pacman
MemberEi noh proteiini tasuks kindlasti tarvitada..aga kreatiin..selle kohta ikka õeldakse et võtta alles siis,kui väike põhi juba jõusaalist all,kuigi osad räägivad ka teist juttu,aga ise hakkasin tarvitama peale poolt aastat jõusaalis.
-
AutorPostitused