pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberEi usu hästi sellesse viimasena pakutud meetodisse. Pealegi, velol pulsilugeja olemas, järelikult kasutan seda.sellega on nii, et see on kõige lihtsam varjant nii enam vähem orienteerumiseks kui muud varjanti ei ole.
ise kasutan polari pulsomeetrit, pärast annab kulutatud kalorite arvu ja pulsid ning graafikud arvutis
Ja palju selline lõbu sulle maksma läks?See polari pulsimeeter;)?
pacman
MemberMina soovitan 1-2 aastat ilma toidulisanditeta treenida. 3-s aasta on viimane aeg valke jms tarbima hakata. Mina treenin üldse ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , 5-s aasta jookseb. Tasub endale teooria korralikult selgeks teha. Soovitan http://www.bodybuilding.com, http://www.criticalbench.com, http://www.trulyhuge.com ning kui kuidagi pääsed ligi, siis ka http://www.cyberpump.com. Jõutreeningu piibliks peab osa jõusaali jüngreid dokumenti nimega H.I.T.(High Intensity Training),autorit ei mäleta.ise tarbin küll proteiini peale poolt aastat treenimist… ei ole midagi halba öelda nende kohta

Proteiini peab tarvitama koguaeg,päevas umbes 2g kehakaalu kohta..Toidulisadest valku on mõtekas tarvitada peale trenni,kui on vaja kiirestiimenduvaid valke.Või siis kui lihtsalt pole aega söögi valmistamiseks ja proteiinishake on ainuke võimalus,kust valku saada.
pacman
MemberRasvade põletamiseks peaksid hakkama tegema aeroobset trenni.
Vaata artikleid viimast kahte!
pacman
MemberSama lugu,mis kamel..
pacman
MemberSai (100 g):
– 235 Kcal, 8 g valku, 49 g süsivesikuid, 1 g rasva
Kui võrrelda täisteraleivaga,siis sisaldab sai ikka tunduvalt rohkem süsivesikuid..!
Kust sa üldse sellise dieedi leidsid,mis sisaldab saia?
pacman
MemberAga võibolla nüüd oled kehaliselt aktiivsem,kui vanasti ja sööd ikka samapalju?
Igatähes kui eesmärk on kaalu juurde võtta,pead tarbima rohkem kui kulutad..aga päris huupi pole ka mõtet hakata sööma,siin amazonis ikka teemasi jagub ja artikleid toitumise ja massi kohta..võiksid uurida..
pacman
Memberhttp://www.eesti.ee on tulemused olemas juba mingi aeg, kuidas läks siis?«Meile on palju antud – ikka oleme nõutud.» (Juhan Viiding)Läksin tehnika ja teaduse peale seal.
Sain 90, mida on rohkem kui oodata oleks osanud.
Koolis arutasime teemasi ja siis mõtlesin ise ka , et oleks tehnika teema peale läinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
Membermikser kodus olemas ! see venevalgu teema on siin juba ammu käinud – ühed kiidavad ja teised teevad maha aga samas mis ta ikka halba teeb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
äkki räägite kust saab osta sest ise olen vaid tuntumaid tooteid eesti lettidelt kasutanud!
Minule küll midagi paha ei teinud..pealegi superhea maitsega kui osta näiteks milk proteiin ja massi andis mulle juurde kõvasti

pacman
Memberaga kuidas rinnalihaseid väiksemaks saada?Mis mõttes väiksemaks..??
Kas sul rinnalihaste peal rasvakiht ja tahad sellest lahti saada??
Või lihasest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?pacman
MemberKame, blender on sul olemas?Kui on siis kohupiim blenderisse, piima/mineraalvett peale, lase segamini ja mõnus enne magamamineku sheik olemas.
Et,siis blender on see miksri taoline asjandus,see kinnine?
pacman
Memberkaalun 129 kg surun 335 seega 206 kg üle oma kehakaalu pole just hea tulemus aga 3 kuu kohta päris heaMillegipärast ma kahtlen sinu jutu usutavuses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
Memberkusjuures on eriti idiootlik vihjata tippjooksjatele ja väita, et nad ei jälgi pulssi ega treeni mingi loogika järgi, lihtsalt silkavad niisama ringi.Ja eriti idiootlik on hakata midagi väitma,et ma väitsin seda,mida ma õelnud pole..
kirjuta mulle koht,kus ma väitsin,et neil puudub loogika???!!!!
Ja üleüldse kus kohas käis jutt tippjooksjatest???
pacman
MemberMul oli ka selgroog viltu ja üks õlg üleval pool. Käisin kondiväänaja juures ja mõne seansiga sain kõik korda. Praegu käin tihedalt jõusaalis ja tervis on super.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki seletaks mulle,kui rumalale inimesele seda..,et kas kondiväänaja väänas su selja paika
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ??pacman
Membermarss jooksma….Ise ma jooksu ei poolda , sest juhul , kui ei eksisteeri pulsikella , on raske kontrollida seda , kas teed ikka aeroobset trenni või oled juba anaeroobses treeningtsükklis.
Nojah on ikka pulssi raske kontrollida,aga võtame näiteks pikamaajooksjad..
Mina küll ühtegi pikamajooksjat ei tea,kes oleks ülekaalus…
ja vaevalt nad oma pulssi kontrollivad..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
Memberno jah kuidas võtta,kui vaatad tugitooli sportlasi siis on näha et punud on ees…kuid nad ei pea just sinna kõrvale sööma midagi soolast või rasvast…ma arvan õlle kohta nii,et kui siis liigtarvitamine tekitab et igapäev lased mingi 2-3l õlut siis võib midagi sinna ette arenema hakata.Kuid kui päevas lased mingi paar õlut siis sellest nüüd küll midagi ei teki…endal pole vähemalt tekkinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ka said aru mis õelda tahtsid või?
-
AutorPostitused