pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
Memberatsetoon… kas see whey1 on aitand kaasa kah ja mõjunud?… kaalun kah selle ostmist…no ma ei ole ilma selleta treeninud, seepärast täpselt öelda ei oska.
samal ajal minuga hakkas veel teine tyyp, kes oli must suht kapim j6usaalis käima. Temast olen biitsaga näiteks mööda läinud

Toitulisanditest on ka palju tähtsamad asjad-geenid.
pacman
Memberpähklid on kõrge rasvasisaldusega kahjuks
Pähklid sisalvadad häid rasvu ja samuti on need head rasvad asendamatud rasvad.
Pähkli rasv on samuti küllastumata rasv,mistõttu ei tohiks pähkleid küll eirata!
pacman
MemberEt siis kasutaks võimalust ja küsiks,et mis on Marekul järgmine võistlus,ja kui tihedalt kavatsed üldse aastas võistlema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?pacman
Memberkõigepealt kaua oled käinud jõusaalis üldse? 5 korda nädalas, see näitab et peaksid olema juba suhteliselt kogenud käija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> arvan ma!Loe üks kord veel(hoolikalt) esimene postitus läbi!
pacman
MemberJah ja kauaootatud Ott vs Marek jääb ära!
pacman
MemberMina soovitaks siis sellist kava, millega ise väga rahul olen1. päev rind, triiceps, biiceps
2. päev jalad ja alaselg
3. päev selg ja õlg
Täpselt sama jaotus endal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberKui sa mõtled niimoodi,et jalad koguaeg sirged ja ainult seljaga tõstad,siis seda küll ei soovitaks,sest oioi milline pinge on siis seljale,kui teha ju sirgete jalgadega siis tahest tahtmata on selg ka kumeruses väljapoole ju??Niimoodi on päris lihtne selg ära tõmmata!!!!
Ei ole ju selg kumeruses väljapoole. selja hoiad ikka nõgusa koguaeg nagu jõutõmbes muiste.
Hmm ime paenduvusega vennad ikka siin,siiski siiski mina teen parem nii nagu ikka jõutõmme käib,mitte ei hakka sirgete jalgadega mõllama.
pacman
MemberKui tahad rohkem suruda,siis võiks julgelt soovitada amazonis tööriistade all olevat surumiskava!
pacman
MemberJõutõmme sirgete jalgadega. Võtad raskuse millega jaksad teha 10 korda ja teed sellega 1 seeria. Ja siis teed 2. seeria 20 kordusega (jaksad küll, asi on rohkem peas kinni). Pärast ei jaksa sital ka käia.Nii lihtne ongi.
Kui sa mõtled niimoodi,et jalad koguaeg sirged ja ainult seljaga tõstad,siis seda küll ei soovitaks,sest oioi milline pinge on siis seljale,kui teha ju sirgete jalgadega siis tahest tahtmata on selg ka kumeruses väljapoole ju??
Niimoodi on päris lihtne selg ära tõmmata!!!!
pacman
MemberJah tõesti jätke rasvad oma toidukordadest täiesti välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvad on väga tähtsad toitained, samuti ka varutoitained.
Küll soovitaks jälgida milliseid rasvu süüakse,on olemas asendamatud rasvhapped,mida sõõmata ei toimi mõned elutähtsad protsessid.(samuti kaitsevad rasvad siseorganeid)
kui jätate rasvad täiesti menüüst välja,ei ilmne tavaliselt alguses küll mingeid kõrvalnähtusi,kuid need võivad ilmneda pikema aja jooksul.
Asendamatuid rasvu saab eelkõige:
1)kaladest
2)taimeõlidest
pacman
MemberValgele suhkrule võiks eelistada pruuni suhkrut, seda on vähem töödeldud.Tee ja kohvi magustamiseks kasutan suhkruasendajat (Canderel), jogurtitest tarbin light-variante, kus magustamiseks on kasutatud samuti suhkruasendajat. Eks ikka seepärast, et taolised tooted sisaldavad vähem süsivesikuid ja nende pealt on hea oma toitumiskavas kokku hoida.
Igapäevaselt ma rohkem magusamaitselisi toite ei tarbigi ning kui korra nädalas maiustan, siis küll poes ei hakka otsima komme/kooke/küpsiseid, kus oleks ei-tea-mis-ime-magusaineid kasutatud, siis läheb valge suhkur loosi küll (kuid siiski vaid sellel päeval).
Sukruasendajat küll ei soovitaks kasutada,parem ikka tavaline suhkur.
pacman
MemberMEGA:D:D
Õnnne:))))))
pacman
MemberKevadel raudselt vaatama

Megavastaseis ikka tuleb..
Ma ei tea,ei oska eriti hinnata nii nagu need kohtunikud võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga Kalmus uutel piltidel on küll megavõimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>