pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberVõrkpall,korvpall ja mäel suuskadega ka vahel ikka sõidan.
Kittarri ka meeldib tinistada.
pacman
MemberNojah treenerist sõltub ikka tõesti väga palju,aga kui inimesel ikka tahtejõudu ega viitsimist ei ole, siis vaevalt hea treenergi teda tagant suudab sundida.
pacman
Member2 tundi 40 minutid ja 27 sekundit.
Päris hea kvaliteediga kah,soovitan!
pacman
MemberEga jah head vana lõppu ja veel paremat uut:)
Tehke tänane õhtu eriliseks,nii eriliseks,et sellest juba tuleval aastal sõpradele jõusaalis rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
Memberlase uuesti üles, poolel raffal vaatamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edit: http://www.pilt.ee/photo/549466/16411866/ leidsin ka enda selja suvest. Kuidas on? Peaks laiem olema? Pildil olin 62kg ja kerge rasvakihiga.
Päris hea tõesti:)
Kuid trapets jätab minu arust väheke soovida ning lailihas samuti.
pacman
MemberKõht on hea,aga jalga ka treenid või?
pacman
MemberHmm pilti pole endast?
pacman
MemberEndal sama lugu,siis kui ilmad lubavad käin jooksmas:D
Aga muidu–Lebo:D
pacman
Memberja peale trenni küta valk koos piimaga sisse.Nagu ma aru sain pealehelt su kommentaare lugedes tahad sa treeneriks saada?Või oledki juba?
Toitumisest ei tea küll sa vist midagi erilist?
pacman
MemberKuna piim sisaldab laktoosi ja mõnel inimesel puudub organismis laktoosi lagundab ensüüm,siis läheb see käärima ja põhjustab tõesti siis erinevaid häireid organismis,mis tuleneb sellest,et laktoos pole ära laguntatud ja see on läinud organismis käärima.
Kuid laktoosi lagundav ensüüm puudub vähestel inimestel,kel peale piima joomist kõik ok ok sellel küll pole mõtet hakata piima joomist piirama.
Kes piima ei saa juua,see võib juua vabalt keefiiri,kus on juba laktoos ära käärinud!
pacman
MemberPoes on 110.- ringis , võimalik et varsti hakkan neid ise 1 eksemplar kuus müüma. Kas oleks ka huvilisi? Hind otseloomulikult palju odavam.FLEX ingliskeeles?
Millisest summast juttu oleks?
pacman
MemberEga jah endalegi pole kunagi see harjutus meeldinud,retsib õlgu ikka päris korralikult,aga muidugi kõik sõltub õigest raskusest,kui üle ei pinguta pole hullu,ja kahjuks pole ka spetz aparaate jõusaalis,millega seda asendada.
pacman
MemberKahjuks küll see sinu antud link ei tööta,kuid tahtsin õelda,et M.Kalmus oli ka eile kanal kahes nädala persoon reporteris:D
Kuulsus tuleb:))
pacman
MemberMa peaks ka nagu kevadel võistlema minema.Selga pean kõvasti treenima.Hea et vähemalt üksi ei pea võistlema.Ei tea,küll kui vana sa oled,
aga niipalju kui mina tean,peaks kevadel noorte klassi päris korralikult palju juurde võistlejaid tulema.Enda tutvusringkonnastki kaks uut,aga noh eks kevadel näep.
pacman
Memberto eastsider: päris jama siis kui triitseps ka areneb ju irwwkitsa haardega 10 -30 cm haardega rinnalt surumine .. põhiline on et sa oskaksid harjutust teha nii et sa ikka tunned kuidas rinnalihase vaheline osa töötab – siis areneb ka

Naljamehed
Kitsa haardega surumine on rohkem triitsepsile,kui rinna siseosale , kuid jah mõjub ka rinna siseosale,kuid minu arust suhteliselt vähe.Ise kasutan küll triitseti trennil kitsa haardega surumist.
-
AutorPostitused