pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
MemberVaja 1.5 nädalagaAlati nii,et kui suvi tuleb,siis vaja kohe vormis olla,kui tulemused nii lihtsad tulema oleks,et 1.5 nädalaga end vormi viia,siis võiks ma ju teha teema stiilis,mida oleks vaja teha,et 2 aastaga mr.olympiaks saada….
Soovitus: rahune maha oma lisandite l-carnitinide ja värkidega,pane toitumine paika enne jne…
Õues ilus ilm mine rattaga sõitma,korvpalli mängima,jooksma või midagi sellist..
pacman
MemberLapsepõlv tuleb meelde.Parim:)
pacman
MemberPole isegi poksikotti vaja..
proovida võid näiteks varipoksi,st kujutad ette vastast,kaitsed ja lõõd..
Minut ja pulss on kõrgel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberOstke mult palun see vidin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju maksab? Ostaks kamba peale ära ja prooviks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures täitsa hea mõte,otsiks kellegi,kes trenni ei tee,las ta katsetab üks kuu aega…
Ja siis teeks niiõelda after and befor pildi:D
Kuid kahtlen,et see pildi muutus nii hea välja näeks nagu reklaamis
MemberNo arvestagem ikkagi lõuna-eesti inimestega ka.Hakkab jälle pihta see halamine, et kõik toimub Tallinnas ja kes ei saa seepärast võistlustele, koolitustele, eksamitele jne tulla. Kui ikka teadmised on olemas, siis sa võtad selle ühe päeva ja käid ning teed oma asjad ära.
Ma olen sunnitud tihti veetma mitu nädalavahetust kuus Tartus, et koolis käia. Oeh, miks ei võiks küll Tartu Ülikool Tallinnas olla!? Mis siin viriseda, ma ei saa aru. Ma saan sellest hoolimata tehtud oma töö, kooliasjad ja ka võistlusvormi.
See iga asja peale virisemine on nõrkade tunnus. Tegijad võtavad asja kätte ja teevad ära!
Peace
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No hakkab pihta jälle see jutt,et raha kasvab puu otsas.
Nahhui naada mulle koolituste peale tuhandeid raista,teen parem ekskursiooni raamatukokku loen raamatuid,mõtlen ise miks asjad nii on jne..
pacman
MemberNu siis ju ongi hea-tekib rühm spetsialiste, keda kuulata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja teisi,kes ei taha käia välja raha miskite koolituste eest mitte kuulata?
Ma pigem arvan,et tegelikult saab enamvähem iga inimene ise aru, kes ise ka viitsib midagi uurida sellest kas inimene ajab lihtsalt lolli juttu või on seal natukenegi tarkust ka taga…
Endale meeldib pigem ise katsetada ja järeldusi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nii hakkan tunnetama oma keha ja vajadusi.
pacman
Memberilmselt ei ole glutamin kõige olulisem, kuna seda suudab organism ise ka produtseerida. kõige olulisemad ongi need, mis seal BCAA-s on.Kulturistile on ikkagi glutamiin kõige tähtsam,kuna glutamiin on esimene aminohape,mida organism kasutama hakkab.
Ja kui glutamiini puudust pole,siis teisi aminohappeid ei puututa vms?
pacman
Member…teste saab ju sooritada Eesti Olümpiakomitees, seal kontrollitakse ilusti teadmisi ja sealt saab ka vastava taseme.. (muide vat need tasemed võiks siin kasutaja all küll ära tuua, mitmetel ju need juba tehtud)No arvestagem ikkagi lõuna-eesti inimestega ka.
pacman
MemberKunagi mõtlesin ise ka,et need tegija ja värgid postituste arvu kohalt ikka kuhugi ei kõlba.
Minu arust võiks juu nii ollla kasvõi,et keegi ise näärab selle nt mõni mode,kes sa oled kas algaja tegija või teadja või….
Kui inimene on jupp aega asjalikku vastuseid postitanud võib ju talle selle tegija alla panna ka
MemberAga no 14 kg pole 8 kuu kohta halb.
Kui ma mõtlen end peale 8 kuud alustamist,siis ei taha parem meenutadagi.
pacman
MemberOn hea kui on tugev konkurents!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberArvan,et Otti nad ei kukuta.
Võimsad mehed tõesti muidu on,aga jalad…
pacman
Memberjaaa see olen mina küll seal piltidel jaaa,tegelikult ka mul on jumala suva mis te ise arvate ja kui te kuulete eesti parimalt treenerilt midagi siis te ei usu seda kohe we?Kahtlen,et ta sulle seda triitsepsi igapäev treenimisjuttu või sinu sõpradele rääkinud on.
Ilmselt olete midagi lihtsalt tema jutust valesti aru saanud!
pacman
Memberkui sa midagi ei tea siis ära plöksi pedeMingisugune äraeksinud pubekas valab oma viha ja lollust välja
pacman
Memberminu arvates on köik siia pandud pildid suhteliselt tavalised kondikubud…..
Aga pane äkki oma pildid siia, saame kõik sind imetleda..
Seniks kuni sa pole seda teinud, jätad lihtsalt lambi-tondi mulje, kes ajab mõttetut illi suust välja.
kui keegi siin lambi-tont on siis ei ole see igatahes mina.Ma ei saa sellest aru kuidas saavad üldse sellised tiltsid kellegile nöu anda kuidas toituda ja trenni teha kui endal on praktiliselt keha ümmargune 0!?!?PS! Kui keegi ennast puudutatuna tundis andge teada..
Kas hea treener peab just olema ise samal alal tipus,et nõu anda?
Ja ootame sinu pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused