pacman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pacman
Memberpoolteist kuud ja 7 kilo… Ja Reljeefsus sõi rasva ära
??:”>Pigem vastupidi vast!
naljamees..
pacman
Member
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
pacman
MemberLemmik kohv, tavaline kange must(ilma ühegi lisandita)
pacman
MemberOk pilt vaadatud, selge et naine ei saa selliseks lihtsalt proteiini süües, aga ka selge on see, et ükski naine ei saaks selliseks trenni tegemata…
Nii, et ärge loopige teise tehtud tööd si*ga üle..
pacman
MemberLõouks ometi, midagi erilist:)
Soome oli ikka väga võimas(Y) siiamaani kummitab peas soome laul…
Aga Ukraina tibi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mmmm…:(Y) silm lausa puhkas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberReede õhtu, b-vitamiini üledoos õlle näol:D
pacman
Membermina teen ikkagi enesetunde järgi, tihti on paus 1,5 min, olen ka 45 sek proovinud, aga ei istunud, samas tulemused tulevad ikkagiet see on ikka veidi individuaalne ka
pealegi olevat ju erinevatele kehatüüpidele erinevad taastumisajad vajalikud?
Vaata asi ongi selles,et kehale tunduvadki muudatused ebamugavad ja tihtipeale uued harjutused,võtted viisid tunduvadki ebamugavad…
Aga just innovatiivsust on vaja, et üllatada keha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberÕnne:)))
pacman
MemberProfitis jah..
pacman
MemberÕnnesoovid ei tee kunagi paha, palju õnne:)
pacman
MemberJah, minu arvestuses läks ka präegusel hetkel see kang hambus juhtima, aga see (like me) oleks juba liiga ülbitsev seal sulgudes,eestis vääriks sellise kandmist vast paarkümmend inimest sel juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pacman
MemberLemmikuks on Saku on ice ja red imperial..
Poolas viibides ostsin sealt ilmselt mingit tsehhi õlut Lech 0.66 liitrises rohelises pudelis ja peab tunnistama,et parimat õlut ma pole saanud kui oli LECH
pacman
MemberTo 47:
täiesti nõus sinuga ja sinu tehtud kavanditega…pole vaja mingite piltide ja suurte logodega üle pingutada.
pacman
MemberEks proovi järgi siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ütle meile ka 
pacman
MemberSaiast saate süsivesikuid rohkem, valku vähem, leivast saate valke rohkem, süsivesikuid vähem. Muidugi on leib kasulikum kuna see palju rohkem toitainete rikkam.Kas pole mitte nii,et saias on kaheksast asendamattust aminohappest 6 või 7 olemas?
Julged sa tõesti väita,et leib on 100% parem?
Tuleb vaadata asja tervikuna,mitte ainult süsivesikute poole pealt,sest näiteks hommikult paar viilu saia söön ma alati,hommikused süsivesikud ei tapa ju…samuti peale trenni.
AutorPostitused