p6kk666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
p6kk666
MemberPakun Kiivikas 12 Kalmus 16 (Arusaadavatel põhujustel ei saa ma Kalmust endast ettepoole panna), lihtsalt ennustus – särgiga mul probleeme ei ole.Mina näiteks ei saa aru, mis see arusaadav põhjus on? Lihtsalt see on loogika vastane, et sina pole numero uno Eestis ? Millele sa pretendeerid kui särki ei taha ja niisama ennustad.. selle asemel tee kindlaks, et ikka sina oled see, kes ettepoole jääb.
p6kk666
MemberKui te endaga rahul olete siis miks te ei jää oma rahuoluolu sisse kymblema ja asja katki ei jäta? mina ei ole seni endaga rahul kui mind enam pole lihtsalt.. seni teen seda, mis mu rahuloluni viiks või seda suurendaks..
p6kk666
MemberJa mis eelmisele kystilusele õigesti vastanutega saab? särgist ilma ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
p6kk666
Memberojaaa, 71 kiloste poiste knockoutid olid suhteliselt hämmastavad!
p6kk666
MemberM. Kalmus võidab
p6kk666
MemberJah, hea tähelepanek.. mind huvitab ennast ka.
Teab keegi?
p6kk666
MemberNo selle video järgi annaks yldse mina tiitli kummagile neist kahest seal.. (mitte ron või jay)
suurus suuruseks aga neid on oluliselt parem vaadata kui neid kahte ..
p6kk666
MemberMa pakun, et sa oled kole lihtsalt, seepärast sind ei huvitagi…
p6kk666
Membersiinkohal elagu Kalmus! :
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>p6kk666
MemberJärjekordne LAMP teema, mismoodi need tulemused saadud on? puhtalt rinnaga surudes? silla ja muu kõige pasaga? te ei pane elusees seda paika kes nyyd siis ikkagi kõva mees on.
p6kk666
Memberott ei võida!
p6kk666
MemberKÕIGE ROHKEM on asi kinni sinu mõistuses, siis edasi jõud ja oskused… nagu vähe neid vene väikseid nirke nähtud kes lissalt lammutavad, sest neid kardetakse (nad on agressiivsed) ja kui sa ise juba kardad oled kaotand.
p6kk666
MemberNo keegi veel kulturistidest 1 käega ära tõmbab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siiamaani kalmus vist aint ..
-
AutorPostitused