p6kk666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 16, 2008 at 11:41 e.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #159399
p6kk666
Membermind huvitaks pilt kalmuse ja kiivika võrdlusest? on sellist?
tundub et kalmus hakkab ottile taas kanna peale astuma
p6kk666
Memberronnie ei old peenike poiss minu teada kuna algselt enne kulturismi mängis ta ameerika jalgpalli ja oli suht suur poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>p6kk666
Membernimi on iroonia.. muskelmees911 oleks veel parem.
p6kk666
Memberyhele on rohkem antud kui teisele, see on kindel.. te öelge mis tahate.
p6kk666
Membermina pakun et see mees on kutu paari aasta pärast… keegi toppidest pidi yhe “arsti-hui-teab-kelle” .. sõnul varsti otsad andma..
ron see pole sest ta on loomulikult tugev mölakas, jay on stero peal kõik yles ehitanud suhtkoht..
p6kk666
Membersuht madalalaubaliste jaoks on see “koom”..
p6kk666
Memberminu arust oleks võind sa seda keelt veel mujalegi ajada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>p6kk666
Memberheh, minu arust ongi alati yks rind rohkem või vähem teisest suurem… yhel pool asub ka süda. ehk midagi sealt tulenevat..
p6kk666
MemberTokko on ikka täiesti next level vend…
p6kk666
MemberJuba tegite selle venna ka “omaks” ?
p6kk666
MemberSa muretse endale korrektne kava, mõne proffesionaali koostatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ära selle kasvu kinni jäämise pärast muretse – see selline müüt mida rahavas armastab vabanduseks tuua et miks ei viitsita jõusaalis käia. Kui sa oma selga seal saalis “retsima” ei hakka siis on kõik korras.
P.S.
To p6kk666.
Jah ja õhtul on hea valge lugeda ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad vaielda? Viskad head nalja või mida? Hari ennast ja siis tule seletama
p6kk666
MemberYtlen veelkord, Kalmus võis ju viimane olla aga see välistab selle, et Ott 9ndat kohta vääris! (mehed on ju nii võrdsed)
p6kk666
Memberöelge mida tahate aga kalmus oli parem… okei kalmus koht 14, siis kiivikas koht 13.. aga sinna vahele mahtus veel 5 matsi.. jääb mõistmatuks… MIDAGI ON MÄDA MEHED!
p6kk666
MemberEh?
p6kk666
MemberMidagi pole teha, Ott on tunduvalt kuivem. Nii, et müts jääb mul söömata : )Sa pead silmas seda sama “kuivust”, mis sul endal hiljuti oli?
AutorPostitused