Skip to main content

p2rt

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 76 through 83 (of 83 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis te arvate #52102
    p2rt
    Member

ideepoolest saab nii arendada ka raskeid kohti surumisel, kuigi siis oleks ikkagi mõistlik erinevate paksustega pakke kasutada. Nt 10-15cm rinnast on raske koht paljudel. Aga ilma pakkudeta teen ma kergel päeval kergete raskustega kiiret surumist nii(kuni 80kg).

in reply to: parimad harjutused #52097
    p2rt
    Member

ma ei tea ise ka, algul olid jumala väiksed raskused ja siis hakkas hullumoodi arenema. Tegin jõuseeriaid ka 5x, 3x, 3x, 2x, 2x, 1x(max) – siis mõtlesin et vägapalju edasi ei julge minna ja hakkasin mingi 110kgx8 tegema

in reply to: Kindad #52069
    p2rt
    Member

mina ei kasuta ka kindaid, suht mõttetu moevärk minuarust, teiseks erimark on ka kui surun mingi 120kg ainult ja koguaeg mingid kindad käes nagu oleks raskete massidega tegu – vanemad tegijad enamasti ei kasutagi, noorte tegijate hulgas põhivärk minuarust:). Teiseks käenahk harjub mingi hetk kindlasti ära kõigega, aja küsimus lihtsalt. Kellel käed higistavad siis sellejaoks on ju magneesiumikuubikud olemas, ise kasutan, väga efektiivsed. Ja rihmad masside kinnihoidmiseks on ka jamad, hea on ikka see kui oma käega jõuad kõike hoida, mitte ei pea igasugu lisavärke kasutama kuna enda haare on nii sitt.

in reply to: parimad harjutused #52065
    p2rt
    Member

ettekallutusi kang õlgadel olen teinud, olen läinud seeriates mingi 120kg, mis hetkest see ohtlikuks muutub ?

in reply to: rinnaltsurumine?? #51301
    p2rt
    Member

tee treppi nii

5x, 3x, 3x, 2x, 2x, 1x max + hoidmine, püramiid on jamam

in reply to: Tehnika #50560
    p2rt
    Member

no tegelikult on seal peale põrgatamise palju muudki, rinnaltsurumise tehnikas räägitakse paljudest nippidest ja asjadest – kasvõi sellest kuidas täpselt sild aitab tulemust parandada(see pole ainult surumismaa lühendamine) või kangi surumise trajektoor või kuidas kõiki lihaseid korraga lihtsalt pingutada, rohkelt infot on selle kohta internetis, olen isegi midagi kunagi tõlkinud – selliseid nippe jms värki ca 3 A4 lehte, aga hetkel ei tea kust seda leida kohe.

in reply to: Ottile ja teistele targematele #50133
    p2rt
    Member

mina teen nt nii:

raske päev:

soojendus

5x, 3x, 3x, 2x, 2x, 1x max + raske kangi hoidmine (nt surud 120 hoiad 170kg rohkem kui 10 sekundit)

1 harjutus triitsepsile

8x, 6x, 6x, 4x, 4x

õlgadele

6x 6x 6x

kõht

kergel päeval:

50-60% maksimumist: 3x 3x 3x 3x 3x 3x 3x 3x

triitseps kergelt (70%)

8x, 6x, 4x

Tegemist on tegelikult siis west side kavaga, väga normaalne kava, ma näiteks teen seda kava ilma kummide, pakkude, kettide, ilma surumise särgita, aga areng on normaalne!

in reply to: isetehtud massilisaja #50101
    p2rt
    Member

ja mis päevadel ma seda võtma pean, kas ainult trennipäevadel ?

mitu shake päevas kui kaalun 80kg ja olen 184 pikk

Viewing 8 posts - 76 through 83 (of 83 total)