p2rt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
p2rt
Memberma teen west side rinnaltsurumise kava. mul on rind, triits ühel päeval. Peale rasket rinda teen triitsale ka võimalikult rasked 8-4 korduselised seeriad otsa – üldiselt areneb kõik päris kõvasti ja kava on hea
p2rt
Membervõta endale treeningkava ja järgi seda väga korralikult, puhka ja toitu(võimalusel osta ka kreatiini ja valku) ning areng on korralik (mul esimese kreatiinikuuriga läks 111kg – 121kg-le – seda muidugi kava kasutades(kasutan west side rinnaltsurumiskava))
p2rt
Membersee kava on täis enesetapp ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihasgrupile 1 raske trenn nädalas on küll
kui tahad rinnaltsurumist arendada siis kasuta nt west side kava
p2rt
Membermiks mõjub halvasti trenni lõpus põhjalik venitus ?
p2rt
Memberkui surun mingi 120-130 vahepeale maksimaalselt, kas siis selline soendus on okei.
10x20kg, 4x60kg, 1x110kg
p2rt
Memberma oleks nõus ka klappima mõnega siit, eriti palju ei taha seda, niisama huvi pärast võib võtta – ise elan tartus, msn ja email – pp1000@gmail.com
p2rt
Memberkes siis timo on kui ta mitte eestlane pole ?
p2rt
Membersiis kui lihas hakkab teravaid torkeid trennivabadel päevadel vahest lööma ja on pidevalt jumala väsinud, siis võta puhkust – vähemalt nendele lihastele mis nii teevad. Ma teen päris rasket kava ja ca iga 5-6 nädala tagant on triitseps ja biitseps jumala valusad ja väsinud – nad ei taastugi ära kuigi teen nädalas biitsa 1 korra ja triitsa raskelt 1 korra ja kergelt 1 korra. Pealegi nädalane puhkus ei vii su vormi alla, vahel puhkused isegi viivad vormi üles.
p2rt
Membermul valusaks ei jää kunagi, ainult tunnen et väsinud on, võibolla on massid väiksed veel (45-50kg enamasti kangil), teen 5 seeriat milles on esimeses 3-s 10 kordust ja viimases kahes 8 seeriat.
p2rt
Memberolen ise jõukava teinud mingi 1 aasta korralikult, ca 3x nädalas. Minu raske rinnalt päev näeb välja selline:
5 seeriat rinnale
5 seeriat triitsepsile (iga nädal erinev harjutus, kõige rohkem võtavad läbi prantsuse surumine ja kaldpingil pea taha kangi laskmine, muud on sellised nii ja naa, eriti ei ole valusaks triitsepsit võtnud)
3 seeriat õlgadele
3 max seeriat kõhule
selle päeva ja kerge surumise päevaga arenen mina jumala normaalselt.
p2rt
Membereriti mõnus on kael max jõutõmbe soorituse ajal
p2rt
Memberaga mis ma teen, ma olen 81kg stabiilselt, aga kaalu kuidagi juurde ei tule, olen võtnud massilisajat isegi õhtuti – milles olev süsivesik peaks paksuks tegema, aga mul ei tule midagi, ainevahetus liiga kiire ?
lisan veel seda et mingi kontuur ja värk pole mu eesmärk, tahan lihtsalt normaalselt lihasega kaalu kus on ka rasvaprotsent normaalne
p2rt
Memberma ei tea kaua sa teinud oled, aga ma olen 1,8a treeninud ja kaela pole üldse teinud, aga kael on samajäme kui pea nüüd – kael on raskemate pingutuste puhul pinges ikka.
p2rt
Memberma teen küll ca 2h trenni. Teen west side jõukava ja puhkused seeriate vahel on vahel 5 või rohkem minutit pikemad.
p2rt
Memberlõunakeskuse uues osas on silja sport, sealt küsi. Suur kuubik on 45 eeki.
-
AutorPostitused