p2rt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
p2rt
Memberväike tagasiside ka:
kasutan kava, praegu on jõu arendamise 2 nädal käsil(ehk muidu 6s nädal)
Oskan praegu öelda et kava on liigestele hullult koormav, küki jätsin katki, jõutõmmet teen enamuses seljaga.
Massifaasi lõpus juhtus nii et koolis pidime rinnaltsurumise maksimumi tegema, lükkasin 130 kohe ära, nüüd lükkasin 135 ka ilusti – jõufaas alles käib

Jõutõmme on ka tuntavalt edasi läinud, maksimumi ei ole veel pannud, aga seljaga 170 tundus ka väga lihtne.
p2rt
Memberniisama on mõttetu kanda ju

teed ära viskad vöö nurka ära
üldiselt mina soovitaksin täislaia vööd – toestab ikka PALJU PALJU paremini
ostke korralik, mitte mõnest suvalisest spordipoest, mille paksus on 3-4mm vms

ise kasutan powermani wrange tricolor vööd, paksust 1cm ja väga hästi toestab
p2rt
Membereks ise teate muidugi, aga mina soovitaks täislaia vööd, mul on robocopi vöö olnud ja nüüd on täislai wrange tricolor – viimane toestab kõvasti rohkem.
p2rt
Membervaatasin kava üle – no ei oska öelda, tundub liiga lihtne või selline et äkki ei tule arengut ja 8 nädalat läheb raisku?
Kas see ei ole probleem et mu maksimumid pole eriti suured? rinnalt ilma särgita 125, jõutõmme umbes 190-200.
Näiteks vahe on sees: minu 60% on 75kg ja pean sellega 4 nädalat tegema, aga mingi profi 60% on 150kg nt.
Kas üldse areneksin niiväikeste raskustega tehes?
p2rt
MemberLampjalgsus tekib siis kui säärelihased pole piisavalt tugevad. Point on selles, et talla keskmist osa tõmbavad üles säärelihased. Seda ma ei tea kui palju seda välja saab treenida, sest kui ikka lapsena on asi halvasti jäänud siis on raske lahti saada. Ühel patsiendil olevat see nii tõsine olnud et ta üle 60m käia ei saanud(ta kaalus ka 120kg) – jalad hakkasid lihtsalt valutama, sest jala talla all on närvid ja veresooned ja lampjalgsus ja raske kehakaal suruvad need kinni ja tekibki valu.
p2rt
Memberotsi vähemalt mingi analoogse keti pilt.
oleksin isegi vist huvitatud – mail/msn pp1000@gmail.com
p2rt
MemberMurettekitav on just see, et organism ei omasta nii palju seda L-C-d kui kiirelt see jook ära juuakse. L-C manustamine nii tablettide kui vedeliku näol on ju põhjusega doosidesse jaotatud. Te võite kasvõi 5000mg seda neelata….. iseasi palju organism seda omastab ju. Niiet see mida ma öelda tahtsin on, et kavalam põletaja joob seda pudelit 3-4 päeva ja säästab raha sellega et ei pea ostma tablette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peab see tõesti paika, et 30min enne trenni pole mõtet seda juua, vaid tasub juua päeva jooksul nt 1 pudel vms ?
p2rt
Membermul ka selg kõver ja tegelikult ei tohi väga teha
alustasin omalkäel ja algul koormasin üle, selg hakkas valutama jne
aga väga suurt rõhku pane alaselja, ülaselja, kõhu ja külgmistele lihastele, need hakkavad keha hoidma – lõpuks saad normaalse rühi küll
aga alusta vaikselt ja treener oleks väga hea alustuseks!
p2rt
Membertahtsin ka natuke jooksu teha, aga sellist kiiret ja lühikest
nt jooksen 1km peale trenni, sellest 500m algul hoogu kogudes ja lõpu viimast võttes
annaks see midagi(vastupidavus pole tähtis), mõtlen kas jalad areneks kuidagi paremini ?
p2rt
Member3x nädalas käin
mõtlesin et teeks neid asju mida varem vähem tehtud esmasp ja reede ja kolmapäeval triitseps, rind, alaselg jms värk
p2rt
Member2 osa süsivesikuid ja 1 osa valku
p2rt
Memberma olen mingi 110 ka vist ise kõhule tõstnud ja sealt kõrvale maha upitanud. Edaspidi ei ole eriti tahtnud üksi trenni teha, sest mu trenn on alati maksimu lähedane – seeriad on lühikesed ja iga seeria viimase korduse surun napilt või teise abiga.
midagi pole õnneks veel juhtunud, pingil on kangi maha libistamisest nahk kohati päris maas. Ainuke asi mis on juhtunud kunagi ammu oli see, et tegin 75kg tuimalt ja väsinult pikemaid seeriaid ja ühel seerial oli haare kuidagi halb, kasutasin vist lahtist haaret – tulemus oli see et magneesiumit polnud siis ja kang kukkus poole surumise pealt rinnale – päris mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd kasutan magneesiumi alati ohtralt, soovitan kõigile.
p2rt
Memberkuidas valgud spermavedelikku rikuvad ? ma ei tea nt lihtsalt
p2rt
Membervaatasin ka üle enamvähem, tsitraadist ja monohüdraadist kirjutasid ikka eraldi, samuti kohvi, tee, alkoholi mõju. samuti kuidas kuuri viia efektiivsemalt läbi, üldiselt liiga pealiskaudne, rohkem võiksid huvitavamaks asja teha.
p2rt
Membermis tähendab vene obolon ?
Obolon on ikka T?ehhi õlle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused