p2rt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
p2rt
Membertihtilugu on randmed nõrgad sellepärast et sõrmede sirutajalihased on liiga nõrgad, ehk treenige küünarvarre pealmisi lihaseid – väga hea on pealthaardega biitsepsi tegemine nii, et biitsepsit kokkutõmmates tõmbate randmed veel enda poole.
aga ära kohe sellega rahmedama hakka, anna rahu, kasuta sidemeid ja treeni nii et valu pole
p2rt
MemberSain ma siis õigesti aru Oldman, ma peaks sellise treeningkoormuse hea vormi juures valima, et peale trenni tulevatel päevadel suurt lihasvalu ei tekiks üldse?
Westside kava puhul oli mul triitseps ca 3 päeva peale trenni valus, mõtlesin, et raske kava ka, ju peabki olema. Jõudsin ca 6 nädalat teha ja siis pidin puhkuse tegema – nädal tavaliselt.
Olen siiani teinud äkki liiga suurel koormusel, kuigi areng on olnud minu arust päris hea, aga alati võiks ju parem olla.
p2rt
Memberise küll täpselt ei tea, aga väga ettevaatlik peab küll olema, luud ja liigesd kõik arenevad alles. võibolla siis väga kerged raskused ja pikad pikad seeriad
p2rt
Membertee mingit korralikku kava ja tee seda ikka enamvähem õigesti – tihtilugu teebki see tugevamaks kui teed neid harjutusi tõsisemalt, mis sulle algul väga ei meeldi
p2rt
Memberminu arust on tegu ema ja tütrega, naistel on rasvaprotsendid suuremad ju, 20-25% ?
p2rt
Membervenitama ja selja sirutajalihas nii tugevaks et küll selja nõgusaks ka saad
“>keha võib olla 45kraadi all ka
vahe on vist selles et JS rowsil peab kang igal allalaskmisel puutuma maad – ise olen teinud niisama, et ei puutu, ca 70-75kg-ga
p2rt
Membertartus on seda lõunakeskuses, seal uue tiiva paremas nurgas mingis spordipoes
muidu müüakse seda ka powermani poes ja internetipoes
p2rt
Memberbiitseps pole oluline jõutõstmises ja triitsepsit ei tasu kõvasti teha – ei taastu järgmiseks trenniks lihtsalt ära. Muidugi on see piisav, ma pole oma koormust veel lõpuni viinud kõigis harjutustes, aga olen peale trenne täiesti surmväsinud. Säärt võid teha, tulemustele ta kaasa ei aita, sellepärast kavas ei olegi.
p2rt
Memberwest side on ka väga hea kava, areng on koguaeg tunda, sest seeriaid teed maksimumi lähedal
mina tegin seda west side kava varianti mis on http://www.bodybuilfing.ee – > treening
minu puhul ca 6 nädalat jõudsin teha ja siis pidin kindlasti puhkama, käed said väga kõva koormust, triitseps valutas peale igat rasket rinnatrenni umbes 2 päeva.
seda kumb rohkem on raske öelda, oleneb inimesest vast, teen 5×5 läbi siis räägin kuidas oli, praegu meeldib kava väga
p2rt
Memberma arvan ka et see on jama,
hetkel mul õige 5×5 pooleli, kui lõpetan annan teada kuidas läks
raske on küll see õige, nii kui maha istud õhtul kohe magad ka
p2rt
Memberseal oleneb kuidas kang peale ka on võetud, mina võtan nagu jõutõstjad, ülaseljale mitte turjale, kükki lastes kallutan endal selja päris palju ettepoole ja jalad on päris harkis, siis ei lähe mul põlved päkkadest üle.
Olen pikkade reie ja sääreluudega.
p2rt
Memberkang seljal ettekallutused (y)
p2rt
Memberkas ta on siis käies liiga nõgus ?
p2rt
Membersega aga ühte sheiki.
p2rt
Membertreeni kõvemini ja võta jõukava!
AutorPostitused