Skip to main content

P-A-U-L

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 482 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: treeneri treeningkava… #105335
    P-A-U-L
    Member

See vend kes selle kava tegi, pidi ikka mingi laksu all olema!! Biits-õlg jalg-kõht jne…. Nagu pudru ja kapsad! Tundub, et kava tegijal puuduvad igasugused algteadmised treeningust.

in reply to: Jõusaali kõrvalt #105010
    P-A-U-L
    Member

poks

in reply to: Lamades suurumine. #103922
    P-A-U-L
    Member

Õiged mehed panevad rekordeid ikka ilma särgita, muidu hakkavad varsti võistlema materjalid, millest särk tehtud on, mitte inimene! Link:http://video.google.com/videoplay?docid=-9131144754452880371&q=bodybuilding+duration%3Along

in reply to: Lamades suurumine. #103899
    P-A-U-L
    Member

Suru ikka puhtalt, see särgiga surumine on bullshit.

in reply to: Kangide varastamine jõusaalist #103681
    P-A-U-L
    Member

Sussver kirjutas:Selliseid inimesi leidub ja teiste inimeste poolne tegevus on kasulik. Ei saa lugeda mõtetuks tegevuseks.

Kle mine lase ennast kontrollida, Sa peksad täiesti segast ju!!!!!

in reply to: Rinnalihaste ebaühtlane areng #103522
    P-A-U-L
    Member

Kasuta rinnatrennis rohkem hantleid, ka surumise jaoks.

in reply to: Nalja.. #103306
    P-A-U-L
    Member
    in reply to: Kangide varastamine jõusaalist #103300
    P-A-U-L
    Member

No see Sussveri teema on ju ometi totaalne IDIOT CORNER topic!!!! Mode võiks juba rutem selle lingi teha!

in reply to: Nalja.. #103228
    P-A-U-L
    Member

Mõte hea! See võiks olla näit. Idiot Corner. Siis mõni vennike võibolla mõtleks enne postitust ka natuke, mida kirjutab. Mõned vennad oleks lausa auliikmed! Siin foorumis ongi liiga palju mõttetut mula, asjaliku jutu kohta pole mul muidugi midagi:)

in reply to: Areng… #103221
    P-A-U-L
    Member

Õgid kuidagi palju….

P-A-U-L
    Member

4x, esm-teisip ja neljap-reede. Olenevalt trennist 1,5 kuni 2h

in reply to: Super massi ja jõu treeningud #102401
    P-A-U-L
    Member

Katsu ikka ühte lihasgruppi järjest teha, mitte läbisegi, 2-3min puhkust on ka liiast. Kõige targem-lase mõnel tegijal endale korralik kava teha.

in reply to: Spordijoogid jn #102395
    P-A-U-L
    Member

No neid mehi ikka väga-väga vähe on, kes ilma treeninguta 100 ära suruvad, usu mind. Mu jutu mõte pole niivõrd kilodes kinni, vaid point on selles, et mitmel pool saalides olen näinud selliseid 20cm biitsuga imemehi(kes kolmandat korda jõusaalis on, omamata lihtsamaidki algtõdesid trennist ja toitumisest) endale igasugu šheike sisse kallamas. Enne tuleks ikka selgeks teha, mis jõusaalis üldse tehakse, mitte hakata kohe lisandeid sisse kühveldama.

in reply to: Spordijoogid jn #102386
    P-A-U-L
    Member

Ranni kirjutas: Pärast kolme kuud treeningut tuleks hakata kreatiini tarvitama…nii öeldi mulle.

Öelda võib igasugu asju, tavaliselt on need kõige “targemad” õpetajad ise suht võhikud.

Sa võid ennast peale kolme kuud süstima ka hakata, kuid mina soovitaks enne igasugu

lisandite tarvitama hakkamist 1×100 rinnalt ära teha. Ise võtan praegu kreatiini ja

proteiini.

in reply to: Teie lemmik Auto on mis? #102257
    P-A-U-L
    Member

Subaru Impreza STI

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 482 total)