P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberSee vend kes selle kava tegi, pidi ikka mingi laksu all olema!! Biits-õlg jalg-kõht jne…. Nagu pudru ja kapsad! Tundub, et kava tegijal puuduvad igasugused algteadmised treeningust.
P-A-U-L
Memberpoks
P-A-U-L
MemberÕiged mehed panevad rekordeid ikka ilma särgita, muidu hakkavad varsti võistlema materjalid, millest särk tehtud on, mitte inimene! Link:http://video.google.com/videoplay?docid=-9131144754452880371&q=bodybuilding+duration%3Along
P-A-U-L
MemberSuru ikka puhtalt, see särgiga surumine on bullshit.
P-A-U-L
MemberSussver kirjutas:Selliseid inimesi leidub ja teiste inimeste poolne tegevus on kasulik. Ei saa lugeda mõtetuks tegevuseks.
Kle mine lase ennast kontrollida, Sa peksad täiesti segast ju!!!!!
P-A-U-L
MemberKasuta rinnatrennis rohkem hantleid, ka surumise jaoks.
P-A-U-L
MemberSee on ka omaette tase: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10980
P-A-U-L
MemberNo see Sussveri teema on ju ometi totaalne IDIOT CORNER topic!!!! Mode võiks juba rutem selle lingi teha!
P-A-U-L
MemberMõte hea! See võiks olla näit. Idiot Corner. Siis mõni vennike võibolla mõtleks enne postitust ka natuke, mida kirjutab. Mõned vennad oleks lausa auliikmed! Siin foorumis ongi liiga palju mõttetut mula, asjaliku jutu kohta pole mul muidugi midagi:)
P-A-U-L
MemberÕgid kuidagi palju….
jaanuar 20, 2007 at 10:14 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103219P-A-U-L
Member4x, esm-teisip ja neljap-reede. Olenevalt trennist 1,5 kuni 2h
P-A-U-L
MemberKatsu ikka ühte lihasgruppi järjest teha, mitte läbisegi, 2-3min puhkust on ka liiast. Kõige targem-lase mõnel tegijal endale korralik kava teha.
P-A-U-L
MemberNo neid mehi ikka väga-väga vähe on, kes ilma treeninguta 100 ära suruvad, usu mind. Mu jutu mõte pole niivõrd kilodes kinni, vaid point on selles, et mitmel pool saalides olen näinud selliseid 20cm biitsuga imemehi(kes kolmandat korda jõusaalis on, omamata lihtsamaidki algtõdesid trennist ja toitumisest) endale igasugu šheike sisse kallamas. Enne tuleks ikka selgeks teha, mis jõusaalis üldse tehakse, mitte hakata kohe lisandeid sisse kühveldama.
P-A-U-L
MemberRanni kirjutas: Pärast kolme kuud treeningut tuleks hakata kreatiini tarvitama…nii öeldi mulle.
Öelda võib igasugu asju, tavaliselt on need kõige “targemad” õpetajad ise suht võhikud.
Sa võid ennast peale kolme kuud süstima ka hakata, kuid mina soovitaks enne igasugu
lisandite tarvitama hakkamist 1×100 rinnalt ära teha. Ise võtan praegu kreatiini ja
proteiini.
P-A-U-L
MemberSubaru Impreza STI
-
AutorPostitused