P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberAlati ei pea lõvipasteet olema, piisab ka kui lõvi unes näed.
P-A-U-L
Membertäna võib head naistepäeva juba soovida ka Angela Aagile!IRW!!!
P-A-U-L
MemberRõõmu ja õnne tibidele!!!
P-A-U-L
MemberSiis pole mdagi teha:) Ma arvan, et selle tunnikese hea tahtmise juures ikka mõni kord nädalas leiad, kui muidugi tahtmist on.
Ja vabanduse trenni mitte minna leiab ka alati. Sinu oma valik…..
P-A-U-L
MemberNikel on randmetugevdusega kindad(saab eraldi lisada ja ära võtta)
Väga hästi on vastu pidanud, kuigi kartsin et on suht õrnad.
P-A-U-L
MemberIlma kindata hakkab suuremate raskustega kätt lõhkuma.
P-A-U-L
Member172/83
P-A-U-L
MemberVärske teema…….
P-A-U-L
MemberVäga individuaalne, kuigi jah, hommik pole just parim aeg.
P-A-U-L
MemberAlusta ikka suitsetamisest loobumisest. Kui hakkad saalis käima on lihtsam ka lõpetada, ehk kaob isu ära.
P-A-U-L
MemberVali kaloririkas väljaheide!!!
P-A-U-L
Memberbiits ja triits peaks trenni lõppu jääma, mitte kuskile vahele ,ma mõtlen enne kõhtu
P-A-U-L
MemberKäisin ortopeedi juures ära (dr.M.Lugovskoi) ja ta ütles, et kindlalt tuleb opile minna. Ja niipalju ka, et see on nii haruldane lõikus, et kui tahad et see TEGELT KA ÕNNESTUKS, siis tuleb minna Inglismaale või Saksamaale….nii rääkis Lugovskoi.Aga kindluse mõttes käisin dr.Madis Rahu juures ka ära. Ja ta pani mulle aja kinni magnetuuringusse, et täiesti kindel olla, kui tõsine asi on….et kas ikka peab minema või ei pea.
TaaviT
TaaviT-miks Sa sellise jamaga tegeled? Ma ei usu, et kolmekümneselt on tore invaliid olla. Need paugud mis nii poksis, karates jne. saadakse, on tegelikult lõpuks pöördumatu kahjustusega. Tegelesin kunagi ise poksiga, kuid ÕNNEKS sain piisavalt vara aru, et seda tasub teha ainult enda jaoks, mitte kui võistlussporti. Väga vähesed jõuavad tippu, 95% on peale aktiivset karjääri lihtsalt invaliidid. See on minu arvamus…
veebruar 23, 2007 at 11:42 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107464P-A-U-L
MemberOH õudu!!! Kas kellelgi trenni tegemiseks ka veel aega jääb suure poliitilise diskussiooni kõrvalt? Mul suht savi , kes pukis on, igal pool on mõningaid normaalseid ja puhta debiile. Kallid inimesed, ärge rikkuge oma närvirakukesi nii ilusal talvepäeval!
P-A-U-L
Membermõni uksepiit ju ikka kodus on, otsi jupp toru, paar kinnitust, ning saad hakata selga treenima…
-
AutorPostitused