Skip to main content

P-A-U-L

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 482 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Oleks mul mõtet midagi kasutada? #124548
    P-A-U-L
    Member

Täiega panid mööda! Vaata näit. raskekaalu proffipoksijaid ja pilt saab selgeks.

in reply to: Jõusaal pärast traumat? #124417
    P-A-U-L
    Member

Pöördu ikka eriala-arsti poole, isehakanud “nõuandjate” abiga võid endale liiga teha.

in reply to: Tere, suurem mure. #124410
    P-A-U-L
    Member

Suur mure jääb siiski arusaamatuks… mis see venna surumine siia puutub??? Ma võin 100X10 ka teha, aga see sinu suutlikkust nagu ei tõsta… Plära asemel mine saali ja murra rauda!

in reply to: Valk #124381
    P-A-U-L
    Member

Sa pole ju mingi tippsportlane, ära liialt üle pinguta!!! Proovi tihemini jõusaali sattuda ja arvesta, et tavatoidust saad esialgu küll ja rohkem, kohupiima või kodujuustu võid ju kõrvale näksida, peaasi et trenn kõva oleks! Pole mõtet kohe lada pealt wrc-sse hüpata

in reply to: Jõusaalid Saaremaal #124355
    P-A-U-L
    Member

http://www.kuresaarespordikeskus.ee ei avane, on veel mõni?

in reply to: Tere, suurem mure. #124352
    P-A-U-L
    Member

Aga mis siis edasi saab kui 75kg rinnalt lükkad??? Kui sa läheks jõusaali ainult selle eesmärgiga, et kellegi ees hoobleda, siis mina soovitan parem mitte minna. Selleks et midagi saavutada pead treenima süstemaatiliselt kuid-aastaid, see ei ole Super-Mario mäng

in reply to: millist lisandit kasutada? #124340
    P-A-U-L
    Member

selline kysimus, et millist toidulisandit osta, kui tahan lihasmassi ja jõudu arendada. (Käin jõusaalis u. 3 kuu.)

Käi aastake veel ja kui siis veel tegija oled, hakka lisandite poole kiikama!!!

in reply to: Pidev magusaisu. #124006
    P-A-U-L
    Member

Pidev magusaisu—võib olla suhkruhaigus. Lase kontrollida, see ple naljaasi.

in reply to: Mida arvate Mr.Mee uuest treeningvideost ? #123711
    P-A-U-L
    Member

Kõva vanamees!!!

in reply to: Lähme koos…. #123098
    P-A-U-L
    Member

natuke seda, nati teist, veidike kolmandat……… nii ei saavuta küll mingit tulemust. Parem tee ühte asja ja korralikult, distsipliin on edu alus:)

in reply to: stress #123024
    P-A-U-L
    Member

Stressil peab põhjus olema, likvideeri see ja ongi korras! Nii lihtne see ongi!

in reply to: Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte? #122911
    P-A-U-L
    Member

Sten—kas Kalmusel on VÄIKE lihas??? Või sinu jutu järgi võttes, järelikult süstib steroide et on suur???<_<“>

in reply to: Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte? #122879
    P-A-U-L
    Member

Olen ka seda armistamise teemat kuskil netis näinud, kuid veel kõvem teema, ehk samm edasi oleks ju eluks otseselt mittevajalike kehaosade ampulteerimine!!! Nii et arenguruumi on küllaga!!!

in reply to: Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte? #122870
    P-A-U-L
    Member

Täielikult maitse asi, kuid minu jaoks on see tindiga oma keha pläkerdamine igatahes out.

in reply to: Rammumeeste liim #122868
    P-A-U-L
    Member

Ehk tasub küsida Powermanist, Tartu mnt. 32, tel. +372 641 90 07 Murumets seal asjaline.

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 482 total)