P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberTore oleks kui me vähemalt püüame kirjutada õieti, sest vastasel juhul pole varsti võimalik aru saada, millest jutt käib. Oma teksti tasub vähemalt korraks üle lugeda, enne postitust. Austame Emakeelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberMa joon trennis vett, seda solki kalli raha eest pole küll mõtet osta. Nagu enamus toidulisasid, on see puhas äri.
P-A-U-L
MemberNagu pikad kossutüübid ikka ei jõua lõuga tõmmata, siis oleks huvi, et kuidas treenida neid nõrku lihaseid, mille pealt tõmmatakse lõuga ning kas lihtsalt rippumine treeniks neid. Kes viitsib, siis võib natuke seletada, et mis lihastega ja kuidas treenida neid lihaseid, tänud.Rippumine siin küll ei aita
Eks peaksid ikka üldiselt oma keha arendama hakkama.
P-A-U-L
MemberKrt urmastamm, kus koolis sa õpid??? No kuidas on võimalik NII valesti kirjutada? Kui ise ei oska kirjutada, lase kellelgi ühikast üle vaadata, enne kui saadad! JUBE on lugeda!
Edu keeleõpingutel!
P.
P-A-U-L
MemberEi ma mõista, miks peab hullu panema!!!???
Mine parem saali, isamaalisus ei ole tunne, millega naljatada, kui sul vähegi mütsi all peidus.
P-A-U-L
MemberTore kui hr. Tokko lemmikraamat on “joomahullu päevaraamat”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberTokkko tsitaat:
Türamaeivõi!
kõik on süüdi, peale sportlase ise – enda ja treeneri – minge te ka ###### wacko.gif
“ma armastan ennast rohkem kui elu !”
sellegi poolest, tahab puhata ja mängida!
Minul tekib küsimus, kas selline ebatsensuurne ja vaimselt ebakindel vend sobib ikka EKFL-i juhtfiguuriks?????
P-A-U-L
MemberSavi mis mängib, ma ei käi saalis kontserti kuulamas, ning ka ei salli mp3 mehi:)
P-A-U-L
MemberKui juba trennis oled, kaob väsimus iseeneset.
P-A-U-L
MemberMina soovitaks sellise kasvu korral korvpalli proovida!
P-A-U-L
Memberkaks korda on ilmselgelt vähe, ning lihast kasvatab treening, mitte pulber, eriti sinu kui algaja puhul.
oktoober 24, 2007 at 2:09 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #129030P-A-U-L
MemberEhk tuleb viies…
P-A-U-L
MemberImre Vähi- 2
Argo Vaible- 4
Marek Kalmus- 2
Ott Kiivikas- 3
P-A-U-L
MemberSoojendus, korralik soojendus poisid!!! Kahjuks paljud arvavad, et paar käteringi, väike venitus ja kinnaste kättetõmbamine ongi soojendus! Aga vot ei ole:)
Sõida esmalt 10min ratast, siis võimle lihased teine 5min korralikult lahti, ning valu pole enam kuskil. Ja loomulikult on jahedamas saalis soovitav mingi pusa või dressikas selga panna, sest lihasmägesid jõuate võistlustel küll ja küll näidata
P-A-U-L
MemberJube raske on midagi tarka öelda, kui ei tea, mida sa täpselt trennis teed. mina näit teeks õla ka jalapäeval. Trenni pikkus pole nii tähtis kui efektiivsus. Näen saalis tihti kutte, kes omavahel räägivad, et näed-ma täna juba kaks tundi siin olnud…. Aga sellest kahest tunnist pn reaalset trenni võibolla 20 minutit, ning seegi sikutamine sooritatakse 50% Kui ikka asja vastu suurem huvi, lasen mõnel tegijal vennal kava teha(neid leiad foorumist küll) sest tark on kohe algusest hakata efektiivselt treenima, sest point on ju tulemuses.
-
AutorPostitused