P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberKrt, Koovit on tõesti väga heas vormis… Kas võistlema ka hakkab?
P-A-U-L
MemberMida see 1-2 suitsu päevas annab? Mis seda suitsu-isu tekitab? Peale haisavte käte ja suu ei anna see minu arust midagi…
Kopse rikub ka see vähene anyway, vastupidise väitmine on lihtsalt vabanduse otsimine, enda õigustamine.
See minu arvamus.
P-A-U-L
Member4x nädalas õiget trenni, korralikku sööki ja hüva und. Selline ongi kasvu valem:)
Edu!
P-A-U-L
MemberEi mõista mis teema algatajat nii pöördesse ajas:) Kui oled nii kõva kulturist või mingi muu ala sportlane, siis toitud ju niikuinii spetsiaalkava järgi! Rahu, ainult rahu, muidu tõmbad veel deprekasse ennast:)
P-A-U-L
MemberPlanet on väga hea saal, alati on ruumi. Ka wc ja dušši osas üks puhtamaid. Ja arvele pole keegi midagi ebaselget küll kunagi kirjutanud…
P-A-U-L
Memberosta nätsu!
P-A-U-L
Memberaile om kade, et tütreke nõnna kaunis pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberMilles point on? Tahad reede õhtul inimestes deprekat tekitada? Maailmas on nii palju kurbi saatusi, et kõigile kaasa tunda ei jõua niikuinii, sellega tapaks ennast ära! Täiesti OT teema…
“>P-A-U-L
MemberJätkaks luuleliselt: isetehtud kava-see on paha:)
Avalehel on ju puust ja punaselt: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Juba 100X läbinämmutatud jutt- kui tahad tulemust, siis kuula targemaid(st. mitte kõiki targutajaid).
P-A-U-L
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Ära leiuta, küsi nõu nendelt, kes teavad.
P-A-U-L
MemberKust sa lugesid sellist asja siin, et kohe rabad max. raskuse ja lõpuni
Esiteks vahet pole, mida sa teed reeglina käib soojendus ette
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õpi ridade vahelt lugema: ma ei lugenud seda kuskilt, lihtsalt tutvustasin teema algatajale, kuidas EI TOHI teha…
P-A-U-L
MemberEsimeste seeriatega sa ju valmistad ennast ette maksimumpingutuseks, oleks täiesti arulage panna kohe esimeseks seeriaks max. raskus peale. võib julmalt ära vigastada. Sinu näite järgi on umbkaudu nii, et kui max. seeria teeb keegi härra 8X90kg, siis tegelikult jõuabd sama tegelane teha 20-25X70kg.
P-A-U-L
Memberindica, kas sa lugeda oskad??? ma kirjutasin: kui teed trenni enda tervise huvides, piisab ka korralikust toidust.
kui trenn ainult lõhuks lihast, siis oleks paljud ju invaliidid:) Uuri natuke, kuidas toimub lihaskasv.
P-A-U-L
MemberPaar õltsi peale sauna või jalkat vaadates ei muuda midagi, eeldan, et sa pole tippsportlane.
Siin üldse pingutatakse liiga üle igasugu piiride seadmisega, enamusel meist ei ole mõtet jälgida tippsportlaste
toitumist ja toidulisandeid mida nad kasutavad, kui teed trenni enda tervise huvides, piisab ka korralikust toidust.
Pulbrid lihast ei kasvata, seda teeb TRENN:) Iga algaja ei pea esimese asjana tellima kastitäit lisandeid,
seda raha saab ka targemini kulutada…
P-A-U-L
Memberplokk kaela taha
-
AutorPostitused