P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberMuidugi maitse asi… ma kyll ei näe põhjust oma keha märgistada.
P-A-U-L
MemberÄra ela elu liiga keeruliseks, võid juua mahla nii palju kui isu on!
aprill 6, 2009 at 7:36 p.l. in reply to: kas body bump aitab kaalust alla võtta? ja sangadest lahti saada #190604P-A-U-L
MemberKaalust aitab alla võtta see, kui Sa sööd vähem kui kulutad, vahet ei ole, on selleks trenniks jõusaal, bodypump, shaping, aeroobika või kontorilaua taga istumine.hehee— rumal jutt sul! suur vahe on, kas teed trenni ja liigutad või pead dieeti ja passid kontori laua taga…
korralik toitumine ja TRENN teeb keha trimmi.
P-A-U-L
MemberKrt, need naised võiksid vabalt eestis meestega võistelda:)
P-A-U-L
MemberLoomi selleks kasvatataksegi, et pärast süüa saaks. Mõttetu teema aretatud…
P-A-U-L
MemberKui tõsiselt asjaga tegeleda, siis ei saa üldse interneti kaudu kava koostada.Ma eeldan, et nii loll pole keegi…
P-A-U-L
MemberReeglina koostatakse toitumiskava konkreetse isiku vajadusi ja eesmärke silmas pidades, kõigile see kava kindlasti ei sobi. Kui ikka tõsisemalt asjaga tegeled, on mõtekas koostada kava täpselt sinu vajaduste järgi.
P-A-U-L
MemberMina soovitaks sul esmalt panna paika treeningkava, toitumine ja puhkus. Siis treeni aastake… Siis selgub, kas üldse on piukemas perspektiivis huvi jne…
Nagu mulle omal ajal ütles üks tegija vend: kui lükkad korra 100 rinnalt, siis on mõtekas juba väike proteiin kõrvale laksata:)
P-A-U-L
MemberIgasugust paska on võimalik saada, kui tahad tervist p…se keerata:)
P-A-U-L
MemberMis sa selle infoga nüüd peale hakkad??? Ma arvan, et igaühe enda asi, mida paneb või ei pane.
P-A-U-L
MemberNiisiis: kehasse ei ole võimalik investeerida.Tundub et artikli autor on võhik, trenn ongi investeering oma kehasse.
Igasugused iluopid ja süstid seda kindlasti pole.
P-A-U-L
MemberHämmastav, et enamus nalju ###### ümber käivad…..
P-A-U-L
MemberMängule vastamine on absurd kuubis:) Idee ju tore, aga siin võib igaüks teha copy-pastet… Kes siis võitja on???????
P-A-U-L
MemberKiiresti saab McDonaldsist friikartuleid:)
P-A-U-L
MemberKui ei taha käija ära käi saalis! Ja ära hala ka et motivatsiooni pole! Nagu mingi eide nutt! Ole edasi selline makaronkäsi nagu enamus, ning proovi enamus aega veeta arvuti taga toksides, selline on soovitus.
-
AutorPostitused