P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberKüll on põnev teema!
P-A-U-L
Memberthank you captain obvius
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On olemas selline sõna nagu OBVIOUS
Õpime keelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberMis mõõtu mees Hideta on? Tundub hästi lühike…
P-A-U-L
MemberKüsi infi sealt kust ostsid
P-A-U-L
MemberMa olen suht kindel, et see üritus oli meelega tehtud, nagu mingi kihlvedu vms…
Ei usu et keegi nii idikas oleks et ennast sellise vormiga konkurentsivõimeliseks peaks.
P-A-U-L
MemberSee on ketoos ehk atsetoneemia. Süsivesikute puudus kehas.
P-A-U-L
MemberLas igaüks teeb nii nagu paremaks peab, liimigu siis kasvõi superliimiga käed hantlite külge.
P-A-U-L
Memberjoo ohtrasti õlut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
Memberproovi, söö. kui oksele ei aja on ok.
P-A-U-L
MemberLapsik debiilsus on välja mõeldud….. pole just eriti loomutruu.
P-A-U-L
MemberMulle sellised enesehaletsejad ei meeldi! Kõik norivad teda jõusaalis, valitsus on paha ja üldse kõik teised on süüdi…
Sellise suhtumisega ei jõua elus kuhugi, kõik on enda kätes. Eks neiu kuskil burksi sööb, et saali ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberMine saali kuhugi, võta mõõtmed, tee paar fotot ka ja ongi ok.
P-A-U-L
MemberKõik oleneb KOGUSEST, paar pitsi viina prae kõrvale või mõni õlu ei tee miskit halba. Muidugi kui see pole igapäevane tava:)
P-A-U-L
Memberkas praadimine ei ole ebatervislik, mina olen teinud ahjus.Elamine üldse on ebatervislik ja tavaliselt lõpeb surmaga:)
P-A-U-L
MemberRinnalihaste kasvuks ning ka raskuse arendamiseks on püramiidsüsteem üks parimaid.
Muidugi “lapskulturist” teab paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no pain no brain….
-
AutorPostitused