P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberP-A-U-L
MemberMis haigus siis on? Mandlid?
P-A-U-L
MemberP-A-U-L
MemberKumb oli enne, muna või kana?
Sul analoogne küsimus, mine esimesel võimalusel arsti juurde ja ära hakka ise diagnoosima, tüsistused võivad olla rasked.
P-A-U-L
MemberMind ei koti need fitid üldse, ple kunagi kasutanud ja ei tee seda ka edaspidi.
P-A-U-L
MemberÜldiselt on siin palju pläma ja absurdseid postitusi küll, mille kohta olen ka krõbedaid kommentaare pannud. Lauslollust ei saa ju sallida.
Närvi ajab et mingisugused vennad on võtnud omale õiguse määrata teistele hoiatusi… Kus on tõde? Kas poleks mõtekam hoiatada
idiootse postituse autorit, et igasugu p…ka ikka ei kribaks foorumisse? Nii ei nn “moded” MÕELGE oma peaga ikka ka enne kui hoiatusi panete!
P-A-U-L
MemberMis selles videos põnevat on?
P-A-U-L
MemberJälle vana teema… Siit sa korralikku ja õhest vastust ei saa. Võta ühendust mõne asjatundjaga(treenerid kes kavu koostavad) ja pane trenn ning toit paika.
Tulemuse saavutamiseks on mõistlik siiski saada/osta proffessionaalset abi.
Ja suitsud viska nurka, eriti sinu vanuses…
P-A-U-L
MemberKõik oleneb kogustest, kas teed 2 pakki päevas/jood liiter viina päevas või pead piiri.
P-A-U-L
MemberEsimeses postituses on naerunäod

tegelt link. Kui sa selle all mõtlesid seda, et ei hammusta läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tnx, ei osanud seda lingiks pidada tõesti!
P-A-U-L
MemberKrt, loen ja loen ja ei hammusta teemat läbi
P-A-U-L
MemberPersonal Message
P-A-U-L
MemberÄkki on mõistlik selle jahumise asemel küsida nõu sama jõusaali instruktorilt ?
P-A-U-L
MemberMa arvan ,et see kogu see show on seotud SUURE rahaga, kõik ju tahavad näha nii kuulsa mehe matši.
Isiklikult arvan seda, et meesterahvas peab oskama ennast ja lähedasi kaitsta, kuid spordina on mma
minu jaoks mõttetu nägude/kõrvade/tervise tapmine. Kui ikka karjääri jooksul tuhandeid matse molli
saad, siis sellel ON tulevikus negatiivsed/fataalsed toimed. Eks igaüks teeb seda mida ise tahab, see
siin on minu arvamus. K-1 on ainuke mida ise jälgin, pole nii palju mõttetut aelemist ja kallistamist.
AutorPostitused