P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberNokitsejate võidusõit oli mingilgi määral vaadatav, kuid uus saade on täielik mõttetus. Saatel puudub igasugune point, püütakse vist matkida sama vormi mis oli “üks päev” …..mingi X tegelasega. Iga mees jäägu ikka oma liistude juurde, no sry, aga ei ole Kiivikas teletäht.
oktoober 3, 2009 at 10:22 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223828P-A-U-L
MemberKell 14.00 hakkan võrumaalt tallinnasse sõitma, hoidke mulle üks pilet alles!!!Tahaks seda põnevad laksude andmist näha…!!
kus poksivõistlus toimub?
P-A-U-L
MemberJa peale kooli ei tohiks inimest tööle võtta, sest tal puudub eelnev ..töökogemus. Et põhimõtteliselt ennem neljakümnendat eluaastat ei tohiks inimene üldse tööle minnagi, sest mida need noored nolgid ikka tööst (elust ja poliitikast) teavad.Kas selle peale ei saa öelda et diskrimineerimine?
Voices in your head loodetavati ütleb sulle, et igaühel meist või olla OMA arvamus asjadest…
Olles suhelnud oma tutvusringkonnas paari noorpoliitikuga (vanus 20+) jääb kõlama teema, et
kandideeritakse häälte kogumiseks oma tuttavate hulgas,et koguda erakonnale hääli, omamata sealjuures selget platvotmi.
See ei hõlma kindlasti kõiki noori poliitikuid, kindlasti on erandeid.
Ma maksan makse, püüan olla seadusekuulelik kodanik, ning ei soovi, et inimene, kelle poliitilise karjääri tipphetkeks siiani on olnud
kahe õhupalli jagamine kaubamaja ees, hakkaks otsustama minu tuleviku üle.
P-A-U-L
MemberNõme, pigem ajab mind selline pealesurutud reklaam marru, kui paneb kellegi kasuks valima.
Ja üleüldse, nii noori ma ei vali juba põhimõtteliselt, sest inimesel puudub nii poliitiline kui ka elukogemus.
Reformis üldse sel aastal päris palju laps-poliitikuid pürgimas võimule.
P-A-U-L
MemberVaata, kui sulle lihtsalt seletada asja, siis nii daewoo kui mercedes on mõlemad autod…. rool on, rattad on jne… Toidulisade tekib kvaliteedis ning arengu seisukohast on väga oluline, mida ikka sisse ajad. Ise läksin hiljuti üle All-Starsi toodetele, need on kohati küll kallimad kui fast ja muud, kuid TOIME on kõvasti parem. Lisade puhul ma mingil juhul ei otsi kõige odavamat, tähtis on et asi toimiks, mingit sodi võid ju odavalt osta, kuid see reeglina ei anna ka oodatud tulemust. Kui tahad korralikku protekat, võta HY-PRO 85.
P-A-U-L
Memberhuvitav ,et ei leidnud temast kulturismi-pilte netist…
P-A-U-L
Memberminuarust tuli kõndida umbes 7000 meetrit päevas, et vormis püsidamine kõnni parem 70000 saad veel parema vormi
P-A-U-L
Memberkuule pista loll jutt suhu tagasi, 15-17 jõusaalis käijad poisid ja 60kg? kuule mõtle korra veel, no eks numbreid pistetakse ikka juurde, aga no ärme noori jõmmivendi nii maha ka laida
Esiteks, ära liiga ülbeks mine, teiseks loe uuesti, kirjutasin et 99%
Loomulikult on erandeid, kuid VÄGA üksikuid.
P-A-U-L
Membermida need postitused ütlevad? vastus: mitte midagi… siin võib igaüks kõvatada ja oma ego välja elada

reaalsus on see, et jõusaalis 99% 15-16-17 suruvad max 60 kg.
ma võin ju siin kirjutada, et surusin 16a 120kg, mida see info annab, kontrollida ikka ei saa? enamus kõvatajaid ajavad niikuinii pada, tglt surusin mina 16a max 65kg
P-A-U-L
MemberSee ju eht looma piinamine.Mul hakkas küll karust kahju

Sama siin, sellisele m..le tuleks molli anda kes väikest karu piinab, naljakas võib see video olla ainult ajupuudulikule indiviidile.
P-A-U-L
MemberNjah, tahaks näha mismoodi poiss välja näeks, kui tavalist pudru oleks söönud…
P-A-U-L
MemberInvesteerige Armeeniasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>midagi targemat selle totaka teema peale ei oska öelda…
P-A-U-L
MemberNUMMI JA NUMMIMEETER on minu arust ühed värdjamad ja nilbemad sõnad üldse:)
P-A-U-L
MemberNagu võltstissidega prostituut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 12:43 p.l. in reply to: Meestele – millised naised teile meeldivad? ;) #220537P-A-U-L
MemberAga kuhu jääb sisemine ilu???

-
AutorPostitused