P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberNende kartmine pole kah mehelikkuse tunnuseks:PKui sind see nii tõesti häirib, siis maini seda teinekord tollele või vaiki igavesti:D
Minu poolest haisegu ja lehvitagu karvu—-kodus!
Mis kartmisest sa siin jahud? Sulle on higihais nagu armani?
P-A-U-L
MemberOIOI, tundub et keegi on kustutamas käinud! Osa poste kadunud……..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberOlen ise jalaseent ravinud, sain jõusaali dušširuumist. Ei olnud meeldiv kogemus…ka rahaliselt.
Jõusaalis peab minu arvates kasutama spordijalatseid, sest paljudel jalad lihtsalt HAISEVAD rõvedalt! Miks mina seda kannatama pean???
Ilma plätudeta ei lähe üldkasutatavas kohas kunagi dušširuumi.
Paljad haisvad jalad ja raseerimata kaenlaalused EI OLE mehelikkuse tunnuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberCapsicam on soojenduseks hea.
P-A-U-L
MemberKaal on tõesti väike, ega puhast lihast niisama kiirelt peale ei tule.
Pead tekitama ülekaloraazi, et juurde võtta, aeroobne võiks olla viidud miinimumini.
P-A-U-L
Member
Vast üritab seda järgi teha
jaanuar 13, 2010 at 7:23 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249403P-A-U-L
MemberSuur-suur süstal peab sellel mehel olema…
jaanuar 12, 2010 at 8:14 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249306P-A-U-L
MemberSee Timo Majuri bisness.
jaanuar 7, 2010 at 7:24 e.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247700P-A-U-L
MemberAga mis kogu selle ürituse mõte on?
P-A-U-L
Memberkorra olen saunast jääaugus käinud, sisse-välja, pärast torkis nagu nõeltega
P-A-U-L
MemberAga äkki nn aktivist on mees??? Eesti oma Caster Semenya?
Postituste põhjal väga mehelik igatahes, hirmsasti jõudu on, molli tahab kohe panna jne….
Kas keegi on paljalt näinud teda?
P-A-U-L
MemberKelle poolt see teema üldse tõstatatud on? Mõttetu teema täiesti. Keegi ei suuda tuua konkreetseid fakte enam 10a taguse võimaliku oletuse kohta. Kalmusest ei saa ma aru, üks hetk ütleb, et nüüd on kõik, viimane postitus siin saidil, siis et enam “sitavankat ” ei kaitse tema puhtuses, siis jälle vastupidi jnejnejne. Hakkab nagu kaduma respect tema vastu. Ole siis MEES ja ära roni siia fitness.ee-sse kui ei meeldi! Kiivika süüdistamise taga on tõenäoliselt see, et Ott ajab edukalt businessi, on edukas kulturismis ning ka tuntud avaliku elu tegelane. Kalmust meepoti lähedale ei lastud… Vbolla on põhjus selles? Mis on Kalmusel peale suurte lihaste?
P-A-U-L
MemberMa kahtlen selliste odavate kellade kvaliteedis. Pigem juba Polar või Suunto, parem kogu natuke raha juurde ja osta juba üks ja korralik.
P-A-U-L
MemberTore, et on leitud “jõuluteema”!
AutorPostitused